Carlshamn lanserar havremargarin

Recept med max tio ingredienser för en enklare vardag. Busenkel vegansk mat! I Världens enklaste vegomat! hittar du över 70 recept som är både spännande och kreativa samtidigt som de visar hur enkelt och gott det veganska köket kan vara – lås mer.

Carlshamn skapar växtbaserade margarin och har tidigare haft namnet Carlshamn Mejeri. Eftersom deras produkter är växtbaserade sedan många år tillbaka byter de nu namn i samband med att vi lanserar sitt nya Havremargarin.

Många kopplar fortfarande Carlshamn med de skånska tvillingarna som skrockade ”gott gotti gott gott” i reklamen, och Carlshamn har sedan dess gjort en lång resa. I dag producerar Carlshamn enbart växtbaserade margarinprodukter och släpper under hösten 2020 sin nya innovation: Carlshamn Havre.

Det är ett växtbaserat margarin gjort på rapsolja och havredryck som är fritt från palmolja och konserveringsmedel. Det är det första i sitt slag och har redan fått många positiva reaktioner, både ur smaksynpunkt och ur ett produktperspektiv för växtbaserat, säger Carlshamn i ett pressmeddelande.

Att använda havredryck i margarinet ger det en härlig krämig konsistens som gör att det passar lika bra till smörälskaren som till de som föredrar helt växtbaserade produkter. Margarinet går att använda till allt i vardagen, en enkel smörgås eller bullbak, men ger även härlig smak till fredagens matlagning.

Margarinet är dessutom förpackad i en modern eko förpackning som kan återvinnas som kartong.

Förpackningsstorlek 400g, pris ca 30kr.

Lämna ett svar

Your e-mail address will not be published. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vegobox använder kakor för att ge dig bästa upplevelsen på vår hemsida, samt för statistik och marknadsföringssyften. Acceptera genom att klicka på knappen ‘Stäng och godkänn’.
Stäng och godkänn