Gratis-guiden de bästa vego restaurangerna i Norge

Recept med max tio ingredienser för en enklare vardag. Busenkel vegansk mat! I Världens enklaste vegomat! hittar du över 70 recept som är både spännande och kreativa samtidigt som de visar hur enkelt och gott det veganska köket kan vara – lås mer.

Vi spenderade nyligen en hel del tid i Norge där vi fick stor användning för en ny app som har kartlagt veganvänliga matställen över hela landet. Appen heter Vegan Norway och är fantastiskt smidig och vackert designad.

Störst fokus ligger på Oslo och Bergen, landets två största städer, men det finns även massor med tips på restauranger i fler städer.

Norge är inte känt för att vara ett veganvänligt land, men det finns faktiskt de som försöker, det gäller bara att hitta dem – och det är just här som Vegan Norway appen kommer in. Vi använde den jättemycket, och den är dessutom helt gratis att ladda ner – så om ni har planer på att resa till Norge och behöver tips på ställen att besöka kan vi varmt rekommendera att kolla in den! Appen finns att ladda ner både för iOS och Android.

Hemsida: www.vegannorway.com

Lämna ett svar

Your e-mail address will not be published. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vegobox använder kakor för att ge dig bästa upplevelsen på vår hemsida, samt för statistik och marknadsföringssyften. Acceptera genom att klicka på knappen ‘Stäng och godkänn’.
Stäng och godkänn