Månadens Produkt: MyMuesli

Recept med max tio ingredienser för en enklare vardag. Busenkel vegansk mat! I Världens enklaste vegomat! hittar du över 70 recept som är både spännande och kreativa samtidigt som de visar hur enkelt och gott det veganska köket kan vara – lås mer.

I våras lanserades det tyska müslimärket MyMuesli i Sverige, och slog upp portarna för sina två butiker i Stockholm.

MyMuesli grundades 2007 och tog Tyskland med storm med sin nya idé att erbjuda kunden att själv mixa sin egen müsli. Hubertus Essau och hans två kompisar ville skapa den perfekta müslin, och insåg snart att de inte enas kunde om vilka smaker som skulle ingå. Då kom de på att det bästa vore om man själv kunde välja det man ville ha, och startade MyMueslis onlinebutik.

13739443_1074927875917423_428441208_n (Bild lånad från MyMueslis Instagram)

De noga utvalda ekologiska ingredienserna och den stilrena praktiska designen på deras produkter är något som får dem att sticka ut från andra müslimärken, och vi älskar deras nya mymuesli2Go-produkter som gör det ännu enklare att äta müsli på språng, vare sig det gäller frukost eller mellanmål.

I augustiboxen hittar ni deras nya mymuesli2Go i bircher-müsli smak, som är helt vegansk och ekologisk. Allt du behöver göra är att blanda den med din favoritväxtmjölk!

Lämna ett svar

Your e-mail address will not be published. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vegobox använder kakor för att ge dig bästa upplevelsen på vår hemsida, samt för statistik och marknadsföringssyften. Acceptera genom att klicka på knappen ‘Stäng och godkänn’.
Stäng och godkänn