Månadens produkt: Tvål Skincare

Tvål Skincare är ett svenskt hudvårdsmärke med helt fantastiska produkter av hög kvalitet som tillverkas för hand. Samtliga produkter är djurvänliga och så gott som alla är även veganska!

I månadens box fick prenumeranter två unika produkter från Tvål:

Illuminating Dusing Powder  

Illuminating Dusting Powder är framställt av lenaste silkesmica som ger din hud en hälsosam och vacker glöd. Applicera över hela ansiktet eller koncentrera dig på områden som sticker ut (kindben, ögonbrynsben osv.). Pink Snowflakes är ett skirt rosa puder som piggar upp huden och ger den en hälsosam, daggfrisk “glow”.

dusting powder

Coconut Marshmallow Body Butter

Här kombineras vårdande shea smör med olja från kokosnöt och mandel som blandats till perfektion för att göra en perfekt Body Butter: en tjock, rik, fuktgivande kräm som sjunker in i huden direkt utan att lämna en fet yta och lämnar huden mjuk och len. Med marshmallow, krämig kokosmjölk och en aning vanilj är den varma, söta och gräddiga doften helt oemotståndlig! Om du vill dryga ut den så föreslår vi att du smörjer in den på fuktig hud direkt efter duschen eller badet :).

body butter

Anna, grundaren bakom verksamheten, berättar om filosofin bakom Tvåls produkter: “Det finns så många mediokra produkter på marknaden, och min bakgrund i kemi gör alla löften om mirakel-ingredienser extra genomskinliga. Man blir less på att se hur företag försöker ta genvägar och lura sina kunder. Det är ingen större hemlighet vilka ingredienser som är bäst att använda för olika ändamål, det är bara det att man måste använda tillräckligt mycket av dom i en produkt för att dom ska ha någon effekt.

Jag vet inte hur många gånger jag har tittat på en innehållsförteckning och sett den “fina ingrediensen” längst ner, till och med efter konserveringsmedlet! Vi vill helt enkelt göra produkter som är riktigt bra, produkter vi vill använda själva och produkter som vi med stolthet kan erbjuda våra kunder. Sådana produkter får man genom att bara använda de bästa ingredienserna vi kan hitta, och inte spä ut dom med en massa billigt “fluff”. Vi testar alla produkter på oss själva, vänner och familjer, aldrig på djur, och vi nöjer oss inte för än vi har hittat den perfekta formulan. Att utveckla och tillverka produkter är vår stora passion, och vi hoppas verkligen att det märks när du använder Tvåls produkter!”