Månadens Produkter: Veggi Bolognesemix & Milkless Choklad

I månadens box fanns som alltid massor med nya spännande produkter, två som var helt nya inte bara i vår box utan en nyhet på vego-marknaden!

Bolognesemix – Veggi

Veggi Bolognesemix är en ny färdigkryddad mix baserad i Veggis sortiment som vi tänkte ni skulle tycka vore kul att prova på! Blanda mixen med 6 dl hett vatten och låt svälla i ca 15 minuter. Låt Bolognesemixen sedan puttra i panna eller gryta med lite olja i några minuter. Enklare och godare kan det inte bli!

nytt-bolognesemix-web

Milkless – iChoc

iChoc fortsätter att lansera nya oförglömliga veganska chokladkakor, och Milkless är en av deras senaste tillskott. Målet med den här chokladkakan är att tillverka en ljus, len och mjölkig chokladen som är så god bara som den är att den inte behöver några distraherande smaksättningar. Bara ren choklad som är så lik mjölkchoklad som det bara går, men utan några mejeriprodukter!

ichoc-milkless-vegan-k-600x600

Vegobox använder kakor för att ge dig bästa upplevelsen på vår hemsida, samt för statistik och marknadsföringssyften. Acceptera genom att klicka på knappen ‘Stäng och godkänn’.
Stäng och godkänn