Månadens produkter: Råbar Sthlm & Konjac Sponge

Recept med max tio ingredienser för en enklare vardag. Busenkel vegansk mat! I Världens enklaste vegomat! hittar du över 70 recept som är både spännande och kreativa samtidigt som de visar hur enkelt och gott det veganska köket kan vara – lås mer.

Råbar – En svensk tillverkad premium bar

En av månadens favoritsnacks är Råbar Sthlm. Det känns alltid lite extra skoj när vi får bjuda på svenska nyheter från små och lokala producenter som tillverkar ruskigt goda grejer som fler måste få smaka på och introduceras till.

Den här ekologiska råbaren innehåller bland annat mixade nötter, dadlar, torkade lingon och pepparkakskryddor som kavlas ut, pressas, skärs och paketeras för hand av Fredrik Nilsson som startade sitt lilla råbarsföretag i höstas.

Ingredienserna är inte upphettade över rawfood temperatur, det finns heller inget medvetet tillsatt gluten eller konstiga tillsatta konserveringsmedel.

Helt enkelt naturliga, reko och jäkligt goda!

 

Lämna ett svar

Your e-mail address will not be published. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vegobox använder kakor för att ge dig bästa upplevelsen på vår hemsida, samt för statistik och marknadsföringssyften. Acceptera genom att klicka på knappen ‘Stäng och godkänn’.
Stäng och godkänn