Månadens produkter: Tvål Skincare och Greenhouse Cosmetics

Den här månaden tänkte vi tipsa om två fantastiska svenska hudvård- och skönhetsmärken som har massor med bra veganska och djurvänliga produkter!

unspecified

Mineralsmink – Tvål Skincare

I månadens box finner ni bland annat en 100% naturlig mineralskugga och ett rouge från Tvål Skincare som är helt fria från bulkmaterial (som talk), syntetiska färger och allt annat som inte behöver vara där. Produkterna ger en jämn fin applikation, är gjord på hudvårdande ingredienser och håller hela dagen.

pink-snowflakes_500x500

Tvål Skincare gör produkter som är riktigt bra, som de vill använda själva och som de med stolthet kan erbjuda sina kunder. De testar alla produkter på sig själva, vänner och familjer – aldrig på djur, och nöjer sig inte för än de har hittat den perfekta formulan.

Läppbalsam – Greenhouse Cosmetics

Ett vårdande läppbalsam från Greenhouse Cosmetics i Cherry Bubblegum smak, tillverkat för hand i Stockholm på enbart naturliga ingredienser. Läppbalsamet återfuktar torra och spruckna läppar utan att ge dig känslan av att behöva applicera mer var tionde minut.

Greenhouse Cosmetics erbjuder 100 % naturlig vegansk hudvård. De tror på att ge din hud näring från det bästa som naturen har att erbjuda, och samtidigt undvika onödiga kemikalier som bland annat sulfater, petroleumderivat, silikoner och parabener.

il_340x270.731528347_k27n

Alla produkter från Greenhouse Cosmetics är handgjorda i Stockholm i små volymer för att garantera en upplevelse med riktigt färska ingredienser. Inga av deras produkter är någonsin testade på djur utan endast glada frivilliga människor!