Designer skapar ny flagga för att förena veganer

Recept med max tio ingredienser för en enklare vardag. Busenkel vegansk mat! I Världens enklaste vegomat! hittar du över 70 recept som är både spännande och kreativa samtidigt som de visar hur enkelt och gott det veganska köket kan vara – lås mer.

Den israeliska designern Gad V. Hakimi har designat en flagga som är menad att användas internationellt för att stärka och föra samman den globala vego-rörelsen.

Tillsammans med ett internationellt design team och Vegan Flag Facebook group skapade designern Gad V. Hakimi en grön och blå flagga med ett vitt ”v” – färger som symboliserar land, himmel och hav, samt ljus. Flaggan är inspirerad av regnbågsflaggan som idag länkas ihop med den globala LGBTQ rörelsen. Hakimi skapade flaggan med åsikten att ”varje viktig rörelse har en flagga”.

Hakimi ville skapa en flagga så enkel att ett barn kan rita den ur minnet. Flaggans design kan ladda ner gratis här, och man kan redan nu köpa dekaler, t-shirts, kepsar och riktiga flaggor på t.ex. eBay.com.

”Jag har en känsla av att det här kan bli något som folk kommer ta till sig”, sa Hakimi till det Tivonews.

Lämna ett svar

Your e-mail address will not be published. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vegobox använder kakor för att ge dig bästa upplevelsen på vår hemsida, samt för statistik och marknadsföringssyften. Acceptera genom att klicka på knappen ‘Stäng och godkänn’.
Stäng och godkänn