Rekordstort intresse för Veganuari

Recept med max tio ingredienser för en enklare vardag. Busenkel vegansk mat! I Världens enklaste vegomat! hittar du över 70 recept som är både spännande och kreativa samtidigt som de visar hur enkelt och gott det veganska köket kan vara – lås mer.

Så länge du inte gömt dig under en sten de senaste veckorna har du säkert inte missat Veganuary – kampanjen som handlar om att prova veganskt under årets första månad.

I år var det fler än någonsin som gick med och åt vego hela månaden, och Djurens Rätt (den svenska arrangören som arrangerar Veganuari i Sverige) berättar att deltagandet i Sverige ökade med mer än 50% och att det globalt var fler än 400 000 som var med och provade veganskt under en månad.

”Med fler än 400 000 deltagare globalt och en ökning på mer än 50 procent i Sverige jämfört med året innan har Veganuari blivit ett begrepp och en självklarhet för många. Att januari nu är en grön månad är här för att stanna”, säger Francesca Vilches, konsumentansvarig på Djurens Rätt.

 

Lämna ett svar

Your e-mail address will not be published. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vegobox använder kakor för att ge dig bästa upplevelsen på vår hemsida, samt för statistik och marknadsföringssyften. Acceptera genom att klicka på knappen ‘Stäng och godkänn’.
Stäng och godkänn