SEPTEMBER - 2020

RE:DO – Raspberry Bar 

En vegansk frukost/mellanmålsbar med endast naturliga ingredienser och rikligt med protein. Helt enkelt ett perfekt alternativ när tiden är knapp och du varken vill kompromissa med smak eller kvalitet.

Naturlig godhet!

Samtliga RE:DO produkter är plantbaserade och består endast av naturliga ingredienser. Den höga proteinhalten samt den låga mängden socker gör produkterna till ett perfekt mellanmål.

Candy Kittens – Wild Strawberry

Dessa söta små katter är helt underbart goda med perfekt konsistens, härlig naturlig jordgubbssmak, glutenfri, naturlig och en megafavorit bland många av er!

Perkier – Cacao & Salted Caramel Quinoa Bar

Allt som smakar salt karamell är en vinnare i våra ögon, och dessa har dessutom en underbart knaprig men samtidigt seg konsistens av frön, nötter och quinoapuffar. Fullpackad med näring men samtidigt lika god som vilken godisbar som helst!

Livias Raw Cookie Dough Nugglets

Cookie dough, fast raw, och täckt med ett lager choklad – ja, det råder ingen tvekan om varför dessa har blivit så otroligt populära i England och skapat rena kultföljare. Veganska, glutenfria och fria från raffinerat socker.

Eat Real – Quinoca Chips Chilli & Lemon 

Härligt knapriga, lagom kryddiga quinoa chips med den unika smaken chili och citron.

Mccoys Thai Sweet Chicken 

Det låter nästan omöjligt, men McCoys har tagit fram helt veganska chips som smakar precis som man tänker sig Thai Sweet Chicken borde smaka, fast helt utan animalier! 

Swizzels Great British Puds Chew Bar

Det behövs egentligen bara ett ord för att beskriva dessa veganska kolor: WOW!⠀

Eller som ett Swizzels fan beskrev dem på Instagram: ”These are an absolute game changer for vegan sweets 😍😍😍😍😍”.

Dessa veganska sega kolor är den senaste nyheten från Swizzels, och i påsen på 150g hittar ni smakerna Rhubarb crumble, Sticky toffee pudding, Lemon meringue och Apple pie & custard!

BEAUTY BOX

Sukin hydrating mist toner 

Sukin Hydrating Mist Toner innehåller en blandning av tysk kamomill och rosenvatten för att skapa ett ansiktsvatten som lugnar och vitaliserar huden. Perfekt när huden känns trött eller stressad och den alkoholfria återfuktande ansiktssprayen används helst efter rengöring.

Sukin är ett miljömedvetet hud- och hårvårdsföretag som lever efter sitt motto ”Skincare that doesn’t cost the earth™”. Sukins engagemang sträcker sig långt bortom det kosmetiska. Detta till 100 % certifierade klimatneutrala företag satsar på att minska den miljöpåverkan företaget har på en allt skörare miljö.

Beauty made easy lip balm 

Ett närande och djupt återfuktande läppbalsam som gör den känsliga huden på läpparna smidig. 

Castorolja ger huden fukt och näringsämnen medan hallonfröolja ger en superfruktig smak. Vi älskar formatet som gör balsamet enkelt och snabbt att applicera på läpparna utan kle

Mist stockholm blush 

En underbar drygt rouge i smidigt guldfodral med spegel från Mist Stockholm. Rouget passar alla hudtoner och tack vare sin höga pigmentering behöver du bara ett tunt lager för att få lagom rosiga kinder i höst.

Grums Aarhus – Coffee scrub

I dessa tider är det extra viktigt att tvätta händerna ofta och använda handsprit. 💦Tyvärr blir ju händerna så otroligt uttorkade av allt detta ständiga handtvättande. Den här fantastiska handskrubben från danska Grums Aarhus är rena förstahjälpen för torra händer! Skrubben ger ett antioxidantskydd och gör händerna samtidigt mjuka och återfuktade. Dessutom absorberar huden lättare handkrämer efter att man använt skrubben.