Vegansk Nyhet från Picadeli

Recept med max tio ingredienser för en enklare vardag. Busenkel vegansk mat! I Världens enklaste vegomat! hittar du över 70 recept som är både spännande och kreativa samtidigt som de visar hur enkelt och gott det veganska köket kan vara – lås mer.

Trenden med proteiner från växtriket håller i sig – nu med en touch av Japan. När salladspionjärerna på Picadeli presenterar höstens nyheter är favoriten en nykomling bland proteinerna – Picadelis veganska teriyaki strips. En smakfest där vitlök, ingefära och peppar står på gästlistan.

– Vi märker att de som äter kött till vardags väljer växtbaserade alternativ när de plockar sin Picadelisallad. Att vi kan få fler att välja sunda och klimatsmarta alternativ är det ju helt fantastiskt! Nu hoppas vi att våra goda Teriyaki strips lockar många att plocka ihop vegetariska sallader i höst. För vem är inte sugen på smaker av vitlök, sesam och ingefära när lunchrasten närmar sig. Tillsammans med vår asiatiska nudelsallad är de nya stripsen verkligen höstens vinnare, säger Frida Bresander, marknadschef Picadeli Sverige.

 

Lämna ett svar

Your e-mail address will not be published. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vegobox använder kakor för att ge dig bästa upplevelsen på vår hemsida, samt för statistik och marknadsföringssyften. Acceptera genom att klicka på knappen ‘Stäng och godkänn’.
Stäng och godkänn