Veganska Unbakery på Wayne’s Coffee

Recept med max tio ingredienser för en enklare vardag. Busenkel vegansk mat! I Världens enklaste vegomat! hittar du över 70 recept som är både spännande och kreativa samtidigt som de visar hur enkelt och gott det veganska köket kan vara – lås mer.

Waynes Coffee har den senaste tiden utökat sitt veganska sortiment rejält, med veganska luncher med Oumph och veganska drycker som rödbetslatte.

Nu har de valt ut Unbakery som leverantör för alternativet för en hälsosam fika.

Unbakery, som med sina 5 år är ett betydligt yngre företag, tillverkar veganskt fika som är helt fritt från raffinerat vitt socker och mjöl, med fokus på växtbaserade och näringsrika ingredienser.

  • För oss på Unbakery är det naturligtvis en stor ära att få leverera till Waynes Coffee, som till exempel häromåret blev utsedda till årets franchise-kedja på grund av sitt arbete med hållbarhet. Men samtidigt är det helt logiskt, eftersom vi delar synen på kvalitet, värdegrund och omsorgen för hållbarhet – både den miljömässiga och den mänskliga, säger en påtagligt stolt Malin Hernström, grundare Unbakery.

Första ordern är redan lagd, och inom ett par veckor kommer Unbakerys produkter att finnas på samtliga Waynes Coffee i Norden.

Unbakery har tagit fram ett sortiment av bakverk som endast kommer att finnas tillgängliga på Waynes Coffee.

– Bakverken kompletterar vårt befintliga sortiment, och vi tror att det kommer att uppskattas av flera olika typer av gäster. Att Unbakery var så tillmötesgående och var villiga att ta fram bakverk tillsammans med oss gjorde hela processen mycket lättarbetad, inflikar Hans Granholm, produktutvecklare på Waynes Coffee.

Lämna ett svar

Your e-mail address will not be published. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vegobox använder kakor för att ge dig bästa upplevelsen på vår hemsida, samt för statistik och marknadsföringssyften. Acceptera genom att klicka på knappen ‘Stäng och godkänn’.
Stäng och godkänn