Vegonytt

3 Tips inför Veganuari

Veganuari har satt igång, och här delar vi med oss av våra tre bästa tips för en lyckad övergång till veganlivet.

Våga testa något nytt

Vårt mål med Vegobox är att inspirera och göra det så roligt och smidigt som möjligt att vara vegan. Vi tar in spännande produkter som är helt nya på marknaden och gör det enkelt att hitta nya favoriter och bli introducerad till nya produkter.

Testa vår box och förundras över just hur goda veganska produkter kan vara, hitta nostalgiska produkter i vegansk tappning eller bara något helt nytt!

Läs mer om vår veganska box här.

Planera i förväg

Det är lätt att göra saker alltför komplicerade, någon som kan leda till att man tröttnar fort och tycker att det är svårt eller jobbigt. Ett av de bästa sätten att göra det enkelt i längden är att planera i förväg. Sätt dig ner varje vecka och gör en matsedel inför veckan.

Gör dina inköp på nätet (finns massor med tjänster för vardagliga råvaror, hellovego.se är bra för specialiserade veganska produkter) så slipper du riskera att falla tillbaka i gamla spår.

Gör det enkelt för dig

Välj några bra recept som du gillar och repetera dem. Kokböcker är ett riktigt bra sätt att hitta bra noga bearbetade recept som man kan göra om och om igen.

Världens enklaste vegomat! – min senaste kokbok som fokuserar just på enkla och inspirerande veganska recept!

Här är några bloggar vi rekommenderar:

Previous Post Next Post

You Might Also Like