Vegonytt

5 Veganska Sommarnyheter du inte får missa

Oh! Mungood Mungbönsburgare

En ny vegansk burgare har släppts på marknaden. De är ekologiska och innehåller inga tillsatser, är gluten- och laktosfria samt svenskproducerade! Huvudingrediensen är mungbönan som har många hälsofördelar. Produkterna har en fyllig smak av spiskummin, koriander, chili och rödbeta som för tankarna mot orienten.

De har även lanserat bits (tänk bollar) och inom kort kommer en färs.

Inika Superfoods Almond Chocolate Bar

Inika Superfoods superfood bars är inte som de flesta andra. Vi har provat deras Almond Chocolate bars, sega härliga bars med hela nötter i en slags kolakräm och doppade i choklad. De smakar med andra ord “onyttigt” trots att de är fullproppade med nyttigheter och fria från socker (sötade med cikoriafiber) och gluten.

Alla prenumeranter får smaka på dessa i nästa box!

OLW Cheez Doodles Vegan

OLW lanserar en vegansk variant på deras Cheeze doodles, en klassiker som varit en storfavorit bland svenskarna ända sedan lanseringen för flera decennier sedan. Nu kan äntligen veganer njuta av dessa ostiga snacks! Dessa kommer först ut i butik i augusti, så man får hålla sig ett litet tag till.

Fazer Tutti Frutti Summer fruits

Fazer utökar sitt veganska godissortiment ytterligare med sin nya smak Tutti Frutti Summer fruits, en solig godispåse med en pigg blandning av fräscha frukt- och bärsmaker: äpple, krusbär, persika, hallon, apelsin, päron, citron och jordgubbe. Detta läckra fruktgodis är en gelatinfri veganprodukt som tillverkas med naturliga färgämnen och får sin fräscha smak av naturliga aromer.

Påsarna kommer i 120g respektive 325g, och alla Vegobox prenumeranter får deras stora påse på 325g i nästa box!

Puckies of Sweden fikabites

Dessa mumsiga små puckar är ett nytt alternativ på marknaden som vid första anblick liknar andra raw treats men som i själva verket är något helt eget, och smakar mer som en kokosboll, fast i flera olika roliga smakkombinationer.

De har både individuella snack bites, samt fika bites i kartonger som förvaras i frysdisken.

PUCKIES FIKA BITES (Förvaras i frysen)Finns i 6 smaker: Chokladboll / Apelsichoklad / Mintchoklad / Lakrits&Choklad / Kanelbulle / Citronpaj* Du hittar dessa i utvalda Coop och ICA butiker, där frysta bakverk finns

PUCKIES SNACK BITES, (Kolonial, förvaras torrt och svalt)Finns i 4 smaker: SWE Chocolate Ball / Vanilla/Oat / Passion/Coconut / Peanut/Chocolate.*Du hittar dessa i utvalda Coop och ICA butiker, vid kassan eller bland Bars och Snacks.

Smaka på vår favorit Passion/Coconut i nästa box!

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like