Almondy lanserar vegansk chokladkaka!

Almondy har lyssnat på folket och en starkt växande samhällstrend och lanserar nu en fryst vegansk chokladkaka – Choco delish. Med fokus på choklad i botten, mousse och topping, är den garanterat en dröm för alla chokladälskare.

”Varje år levererar vi en miljon Daimtårtor till det svenska folket. Med vårt stora kak- och tårtinflytande i dagligvaruhandeln ser vi det som ett steg i rätt riktning att bredda vårt erbjudande med en riktigt god vegansk kaka” förklarar Sofie Funevik, Marketing Manager på Almondy.

Nyheten heter Choco delish och består av en chokladkaka med ett lager len chokladmousse som sedan toppas med rostade hasselnötter, kokosflakes, hyvlad mörk choklad och avslutas med en ringlande chokladsås.

”Smak har alltid varit nummer ett för oss. Detta har därför varit ett av de mest utmanande utvecklingsprojekten hittills, för vi har inte gett oss förrän smaken har varit så bra, att det är just därför man väljer Choco Delish. Vi är nu väldigt stolta och ser med spänning fram emot att kunna erbjuda en riktigt god vegansk chokladkaka, för alla”, säger Sofie Funevik, Marketing Manager på Almondy”.

Almondy Choco delish väger 450 g, lagom för 6–8 personer
Vegansk & glutenfri

Cirkapris: 44–49 SEK

Börjar säljas i frysdisken från v.7

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hello. Add your message here.
DEAL of the month! Buy any Vegobox this month & also get a free MINI snackbox when you use the code: 2019

Vegobox uses cookies to give you the best experience of our website, as well as for statistics and marketing purposes. Agree by clicking the 'Accept' button.