Alpro utökar med 4 nya produkter!

Recept med max tio ingredienser för en enklare vardag. Busenkel vegansk mat! I Världens enklaste vegomat! hittar du över 70 recept som är både spännande och kreativa samtidigt som de visar hur enkelt och gott det veganska köket kan vara – lås mer.

Igår skrev vi om Planti som utökade sitt växtmjölkssortiment med nya havrebaserade yoghurtar, och nu kommer även Alpro med flera nyheter, fyra stycken närmare sagt.

De nya (och nygamla) produkterna är…

  • Alpro Mild and Creamy Havre – Alpro går i samma spår som Planti och lanserar en yoghurt baserad på en blandning av soja och havre. Den ska bli spännande att testa!
  • Alpro Mandeldryck orostad och osötad – vi var inte jättepigga på deras rostade mandelmjölk, men den här ska vara mycket sötare så kanske blir den en hit.
  • Alpro i kaffe – den här testade vi själva häromdagen resultatet blev bra tyckte vi. Den skärde sig inte i latten och fick fint skum på toppen.
  • Alpro Go On Jordgubb och Hallon – De veganska kvarg-mellanmålen får ett nytt tillskott i sortimentet, med en ny smak av jordgubb och hallon.

En del av dessa finns ute redan nu, och samtliga kommer att finnas ute från och med nästa vecka.

Lämna ett svar

Your e-mail address will not be published. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vegobox använder kakor för att ge dig bästa upplevelsen på vår hemsida, samt för statistik och marknadsföringssyften. Acceptera genom att klicka på knappen ‘Stäng och godkänn’.
Stäng och godkänn