UPPTÄCK veganska skönhets produkter

Varje månad får du en box med 4-5 nya Cruelty-free och veganska skönhetsprodukter från unika varumärken att testa, med allt från kosmetika till lyxig hudvård.

Nya kund?  Kong released a brand-new page builder to help building website faster.

Steg 1 - Spara tid & välj din box nedan

Välj det alternativ som passar bäst för dig. Från makeup till lyxig hud- och hårvård, varje månad får du en box fullpackad med nya spännande skönhetsprodukter som är både veganska och cruelty-free.

Steg 2 - Vi skickar din box till dörren

Vi väljer noggrant ut nya veganska cruelty-free skönhetsprodukter från både småskaliga hantverkare och välkända populära varumärken varje månad, och gör det både roligt och spännande att bli introducerad till nya favoritprodukter. Din box skickas mellan den 7:e och 10:e varje månad och landar några dagar senare i din brevlåda, frakten är inkluderad.

Steg 3 - Upptäck nya favoritprodukter

Upptäck spännande, schyssta och kvalitativa produkter som är garanterat veganska och icke-djurtestade och hitta nya favoriter.

MÅNATLIG

249 kr
 • 4-5 skönhetsprodukter
 •  Hitta nya favoriter
 • Veganskt & Cruelty-free
 • genomsnittsvärde 540kr
 • inkluderar frakt

3 MÅNADERS

239 kr
 • 4-5 skönhetsprodukter
 •  Hitta nya favoriter
 • Veganskt & Cruelty-free
 • genomsnittsvärde 540kr
 • inkluderar frakt
 • spara 5%

Vad exakt innehåller boxarna?

Eftersom boxarna innehåller olika produkter varje månad skiljer sig innehållet varje gång, men exempel på vad du kan förvänta dig är nya unika spännande produkter som t.ex. makeup, nagellack, hudvård, hårvård och skönhetsartiklar – allt veganskt och icke-djurtestat i full size och travel size. Priset inkluderar frakt (29kr) och värdet överstiger generellt 300kr.

F.A.Q

När skickas min box?
Din box skickas mellan den 7:e och 10:e i månaden raka vägen till din brevlåda eller närmaste ombud.

Om vi har boxar kvar efter den 10:e uppdaterar vi nedräkningen på hemsidan för att visa hur många dagar det fortfarande går att beställa den aktuella boxen, detta datum överskrider dock aldrig den 17:e. Boxar som beställs mellan den 10:e och 17:e skickas då på en gång, och förnyelsen sker 10 dagar senare så att du inte går miste om nästa månads box.

Om månadens boxar är slutsålda får du din första box nästkommande månad, detta kan du se på nedräkningen på säljsidan.
Kan jag beställa boxen som en gåva?
Ja absolut! Ange mottagarens namn, adress och telefonnummer samt din egen e-postadress.
Vad har ni för uppsägnings-policy?
Du kan när som helst välja att avsluta prenumerationen. Ingen avgift tillkommer. Prenumerationerna förnyas den 15:e i månaden, så det är bara att pausa eller avsluta den senast den 14:e för att inte få nästkommande Vegobox.
TIDIGARE BOXAR
TIDIGARE BOXAR