Nu har Ben & Jerry’s lanserat sina mjölkfria glassar!

Recept med max tio ingredienser för en enklare vardag. Busenkel vegansk mat! I Världens enklaste vegomat! hittar du över 70 recept som är både spännande och kreativa samtidigt som de visar hur enkelt och gott det veganska köket kan vara – lås mer.

Håll i hatten alla ni som inte kan eller vill äta mjölkprodukter och längtat efter en mjölkfri glass från Ben & Jerry’s , den långa väntan är över!

Ben & Jerry’s har äntligen lanserat sina mjölkfria glassar i USA, baserade på mandelmjölk och med precis lika innovativa och kreativa smaksättningar som i deras vanliga sortiment.

Screen Shot 2016-02-04 at 15.51.16

Här är de fyra smaker som nu lanseras i en mjölkfri variant:

  • Peanut butter & cookies: vaniljglass med”sandwich cookies” och knapriga jordnötsvirvlar
  • Chunky Monkey: banan, kolabitar och valnötter
  • Coffee Caramel Fudge: kaffe, kolabitar och karamell
  • Chocolate fudge brownie: chokladglass med brownie-bitar

Vi kan knappt bärga oss, vill smaka på alla glassarna nuu!! När vi talade med Marie som jobbar på det svenska kontoret vågade hon inte lova om eller när glassen lanseras i Sverige, men att de har fått stort intresse hittills både i Sverige och Europa, så nu får vi se till att låta dem veta hur mycket vi vill ha de här glassarna!

Vilken tycker du låter godast?

Lämna ett svar

Your e-mail address will not be published. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vegobox använder kakor för att ge dig bästa upplevelsen på vår hemsida, samt för statistik och marknadsföringssyften. Acceptera genom att klicka på knappen ‘Stäng och godkänn’.
Stäng och godkänn