Ben & Jerry’s veganska glassar har kommit till Sverige!

Recept med max tio ingredienser för en enklare vardag. Busenkel vegansk mat! I Världens enklaste vegomat! hittar du över 70 recept som är både spännande och kreativa samtidigt som de visar hur enkelt och gott det veganska köket kan vara – lås mer.

Ben & Jerry’s efterlängtade veganska glassar som gjorde dundersuccé i USA har äntligen kommit till Sverige!

”Ni utmanade oss att bli mjölkfria – det blev vi!” skriver Ben & Jerry’s på sin hemsida, där de berättar om den härliga nyheten.

Basen i de mjölkfria glassarna är gjorda av mandlar fullpackade med bitar och virvlar av gottigheter, och kommer till en början att gå och köpa på 7-eleven och Pressbyrån från och med denna vecka!

Företaget har samarbetat med Vegan Action i USA för att intyga att våra mjölkfria produkter inte innehåller animaliska produkter av något slag – inklusive ägg, mjölk eller honung.

Här är smakerna…

CHOCOLATE FUDGE BROWNIE

Mjölkfri chokladglass med brownies. De fabulöst utsökta browniebitarna i den mjölkfria versionen av denna fanfavorit kommer från New Yorks Greyston Bageri, där produktion av goda bakverk är en del av deras uppdrag att gynna låginkomsttagare med jobb och utbildning.

CHUNKY MONKEY

Mjölkfri glass med banansmak med chokladiga bitar och valnötter Vi apade runt med vår klassiska Chunky Monkey och vi är helt övertygade att du kommer gå bananas över denna mjölkfria smak! Det är fortfarande vår mest tjocka chokladsbitsfyllda-gått-bananas-hopkok-någonsin.

PEANUT BUTTER & COOKIES

Mjölkfri vaniljglass med choklad-sandwich-kakor och knapriga jordnöttsvirvlar Vi har alltid haft en kärleksaffär med jordnötssmör och kakor. Vad skulle då kunna gå fel med denna smak som leverar alltihop, från knapriga jordnötter till smaskiga chokladtäckta kakor?

 

 

Lämna ett svar

Your e-mail address will not be published. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vegobox använder kakor för att ge dig bästa upplevelsen på vår hemsida, samt för statistik och marknadsföringssyften. Acceptera genom att klicka på knappen ‘Stäng och godkänn’.
Stäng och godkänn