Oumph lanserar ny Koreainspirerad produkt

Recept med max tio ingredienser för en enklare vardag. Busenkel vegansk mat! I Världens enklaste vegomat! hittar du över 70 recept som är både spännande och kreativa samtidigt som de visar hur enkelt och gott det veganska köket kan vara – lås mer.

Koreansk mat är bland de hetaste trenderna just nu, och många menar att det är en trend som är här för att stanna…

”Oumph!” hakar på trenden och lanserar nya Bibim Oumph! – som är en uppföljare till den populära Pulled Oumph!. Den är marinerad i en koreainspirerad BBQ-sås med bland annat ingefära, fermenterade sojabönor och chili.

– Du kan använda den i olika asiatiska rätter med till exempel ris och massa grönsaker, färska eller picklade. Skapa cravings med en smakrik veggomajjo eller sojadip. Alternativt så gör du en burgare, koreanska tacos eller en bowl, säger Fredrik Kämpenberg, Progress Chef på Food for Progress.

Bibim, som betyder ungefär ”att röra ihop” på koreanska, känns igen från maträtter som bibimbap, en klassisk koreansk rätt med ris, grönsaker och kött. Och nu finns alltså en möjlighet att enkelt göra en växtbaserad variant.

Bibim Oumph! finns ute i butik nu och kostar från 44 kr.

Lämna ett svar

Your e-mail address will not be published. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vegobox använder kakor för att ge dig bästa upplevelsen på vår hemsida, samt för statistik och marknadsföringssyften. Acceptera genom att klicka på knappen ‘Stäng och godkänn’.
Stäng och godkänn