Vegonytt

The Body Shop lanserar nytt veganskt smink

Veganskt smink har inte varit lätt att hitta, men vi märker att fler varumärken börjar inse att veganska produkter faktiskt är något man bör stoltsera med att man har, något som förhoppningsvis kommer skapa en våg både med nytt veganskt smink och fler som märker sina redan existerande produkter som veganska så att det blir enklare att hitta dem.

Nyligen berättade Kat Von D att hennes nya makeup serie skulle bli helt vegansk, och nu utökar The Body Shop sitt makeupsortiment med en vegansk foundation.

Fresh Nude Cushion Foundation 01 Fuji Peony

Produkten heter Cushion Foundation, ska vara lätt att ta med sig, ger SPF 25 PA++, upp till 24 timmars fuktighetsbevaring och passar känslig hy. Den kommer ut i butik den 27:e september och kommer kosta 295 kr.

The Body Shop lanserar dessutom Down To Earth, en ny kollektion bestående av sex bärbara ögonpaletter som är 100% veganska.

Down To Earth 8 Shade Eyeshadow Palette (6)

Med inspiration från jordens rikaste naturliga nyanser, och berikade med Community Trade-producerad marulaolja, babassuolja och sesamolja har de nya ögonpaletterna Down To Earth en vårdande formula som inte lägger sig i veck och linjer. “De intensivt pigmenterade nyanserna är verkligt byggbara och lättmatchade – så att det blir lätt att skapa en look som förstärker bärarens individualitet”, säger Anna Tjäder, pressansvarig för The Body Shop.

Paletterna kommer i två varianter, en med fyra nyanser för 275 kr och en med åtta nyanser för 425 kr.

Previous Post Next Post

You Might Also Like