Ännu en ny vegansk glass lanseras i Sverige!

Recept med max tio ingredienser för en enklare vardag. Busenkel vegansk mat! I Världens enklaste vegomat! hittar du över 70 recept som är både spännande och kreativa samtidigt som de visar hur enkelt och gott det veganska köket kan vara – lås mer.

Glass i stora lass! Sommaren för glassälskande veganer har varit rena fröjden med ett utökat utbud från flera håll. För bara ett par dagar sedan kunde vi berätta om Ben & Jerrys veganska glassar som lanserades denna veckan, och nu lanseras de veganska Coconut Bliss glassarna!

Ica i Hagsätra och Liljeholmen är först ute med dem, och inom kort tid kommer även fler butiker runt om i hela Sverige att ta in Coconut Bliss glassarna.

Glassarna från Coconut Bliss är ekolgiska och gjorda med kokosmjölk och finns på burk, på pinne och som en glassandwich mellan två chocolate chip cookies. Nu är väl sommaren fullbordad va?

Lämna ett svar

Your e-mail address will not be published. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vegobox använder kakor för att ge dig bästa upplevelsen på vår hemsida, samt för statistik och marknadsföringssyften. Acceptera genom att klicka på knappen ‘Stäng och godkänn’.
Stäng och godkänn