Coops nya vegoprodukter!

Recept med max tio ingredienser för en enklare vardag. Busenkel vegansk mat! I Världens enklaste vegomat! hittar du över 70 recept som är både spännande och kreativa samtidigt som de visar hur enkelt och gott det veganska köket kan vara – lås mer.

I slutet av februari lanserar Coop fem nya veganska produkter i sina butiker för att underlätta vardagsmatlagningen. Rätterna är lättlagade och smakrika och har tagits fram utifrån populära recept på coop.se.

De kommer att finnas ute i ett fåtal butiker från och med v.7, och brett v.11. Påsarna ligger runt 300g och priserna runt 27,50 kr. Nyheterna bygger på storsäljare från Coops receptbank på coop.se, som nu finns som färdigrätter som du tar fram ur frysen och snabbt lagar till.

De nya produkterna är…

Coop Ärtbiffar med mynta och citron –  en bas av svenska gröna ärtor med en frisk och fräsch smaksättning av mynta och citron och panerade i en krispig potatispanering.

Coop Bönbiffar med picklad blomkål – biffar av svenska vita bönor, smaksatt med sötsyrlig, picklad blomkål som ger ett krispigt tuggmotstånd och en spännande touch av grönpeppar.

Coop Gula ärtpuckar – små puckar av svenska gula ärtor och goda, soltorkade tomater, marinerade i olja.

Coop Vegofärs – färs gjord på sojaprotein, färdig att använda i grytor och såser på samma sätt som en köttfärs. Rik på protein, järn och vitamin B12.

Änglamark Falafel – ekologisk KRAV-märkt falalel, klassiska kikärtsbollar smaksatta med spiskummin, vitlök och persilja.

Lämna ett svar

Your e-mail address will not be published. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vegobox använder kakor för att ge dig bästa upplevelsen på vår hemsida, samt för statistik och marknadsföringssyften. Acceptera genom att klicka på knappen ‘Stäng och godkänn’.
Stäng och godkänn