Cowspiracy-filmmakare gör ny dokumentär

Recept med max tio ingredienser för en enklare vardag. Busenkel vegansk mat! I Världens enklaste vegomat! hittar du över 70 recept som är både spännande och kreativa samtidigt som de visar hur enkelt och gott det veganska köket kan vara – lås mer.

När dokumentären Cowspiracy kom ut för ett tag sedan tog den världen med storm, och blev ett samtalsämne på allas läppar. För många var det filmen som fick dem att bestämma sig på riktigt att göra förändringar i sin livsstil.

Nu kommer producenterna bakom succéfilmen ut med en ny film, titulerad ”What the health”. Den nya dokumentären vill ”avslöja korruptionen i regeringar och ”big business” som kostar oss (red. anm amerikanarna) biljoner dollar i hälsovård, och håller oss sjuka”.

Veganska läkare som förespråkar en vegansk kosthållning mot allvarliga sjukdomar som diabetes, cancer, fetma och hjärtsjukdomar är några som medverkar i filmen.

Förra året samlade de in $273,428 i en Crowdfunding kampanj, vilket var mer än fyra gånger sitt ursprungliga mål.

Filmen har världspremiär online den 17:e mars och 50% av försäljningen kommer att skänkas till partner organisationen Food not Bombs för att stödja deras arbete i att erbjuda hälsosam mat till människor i nöd.

Filmen streamar bara i fyra dagar, så det är en god idé att skriva in datumet i kalendern redan nu så ni inte missar det!

Lämna ett svar

Your e-mail address will not be published. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vegobox använder kakor för att ge dig bästa upplevelsen på vår hemsida, samt för statistik och marknadsföringssyften. Acceptera genom att klicka på knappen ‘Stäng och godkänn’.
Stäng och godkänn