Daiya ost i Sverige – nu är den här!

Recept med max tio ingredienser för en enklare vardag. Busenkel vegansk mat! I Världens enklaste vegomat! hittar du över 70 recept som är både spännande och kreativa samtidigt som de visar hur enkelt och gott det veganska köket kan vara – lås mer.

För nästan ett år sedan kom nyheten att de populära Daiya ostarna skulle komma till Sverige, och nu äntligen finns de här!

Eller ja, rättare sagt, de finns enbart i Stockholm, Göteborg och Malmö – men det är en bra början i alla fall, och syftet är att bli standard bland vegansk mat i de stora matkedjorna så vi får hoppas att detta händer snart.

Många menar att deras veganska ostar är bland de bästa på marknaden, och efter en lång tid med smältbara veganska ostar som inte smälter ser vi fram emot att testa de här.

Daiya ost sortimentet ligger på en lite högre prisnivå (från 59kr up till 116 kr) och bland storkedjorna är ICA först ut: de finns redan nu att köpa på Ica Supermarket Möllevången i Malmö och ICA Kvantum Liljeholmen i Stockholm, något som tyder på att fler kommer att ta in dem.

Green Food Company står för distrubtionen över hela Europa.

Lämna ett svar

Your e-mail address will not be published. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vegobox använder kakor för att ge dig bästa upplevelsen på vår hemsida, samt för statistik och marknadsföringssyften. Acceptera genom att klicka på knappen ‘Stäng och godkänn’.
Stäng och godkänn