Vegobox // FAQ

Hvordan bliver min box afsendt?

Vi sender som regel pakkerne ud mellem den 7de og 10de i hver måned, direkte til din postkasse eller nærmeste udleveringssted. Vores skæringsdato er den 30/31:e i hver måned, så hvis du bestiller efter den dato, vil du modtage din første pakke den næste måned (som eksempel, hvis du bestiller den 12. september, så modtager du din første box i oktober).

Når pakken er ankommet, så får du en besked i din postkasse (hvis pakken ikke kan være der) fra dit udleveringssted.

Vi sender alle pakker på samme tid, hvilket vil sige, at du får din pakke på nogenlunde samme tidspunkt hver måned.

Hvordan opsiger jeg et abonnement?

Du kan opsige det ved blot at logge ind på din konto. Bare husk at gøre det senest den sidste dag inden fornyelse (den 14de), hvis du ikke vil have den næste box.

Hvis abonnementet ikke opsiges inden den 14de, så bliver det automatisk fornyet med samme abonnementsperiode som før, dvs. en måned mere eller et kvartal mere. Du kan opsige dit abonnement når som helst. Når dit abonnement bliver opsagt, så modtager du en bekræftelse via e-mail.

Er det for sent at afbestille min næste box?

Betaling for dit abonnement bliver trukket den 15de i måneden. Hvis du vil afbestille, kan du gøre det imellem regningsdatoen og den 14de i den efterfølgende måned, hvor der vil blive trukket betaling igen. Vi kan ikke refundere betalinger, når de først er blevet behandlet, da betalingen igangsætter vores pakke- og forsendelsesproces.

Kan jeg bestille et Vegobox-abonnement som en gave?

Ja, du kan helt sikkert bestille et gave-abonnement! Bare sørg for at angive modtagerens navn, adresse og telefonnummer, men din egen e-mail-adresse, så du selv modtager ordrebekræftelsen.

Koster forsendelse ekstra?

Nej, forsendelsesomkostningerne er inklusive i prisen til hele Europa!

Jeg kan ikke afhente pakken på udleveringsstedet

Vi anbefaler altid, at kunden henter boxen på udleveringsstedet hurtigst muligt. Da den slags foregår på forskellig vis fra land til land, kan vi ikke holdes ansvarlige, hvis du lader din box ligger på udleveringsstedet for længe.

Jeg er flyttet, hvordan ændrer jeg adresse?

Kontakt os på [email protected] og oplys din nye adresse, så vi kan opdatere den i vores system og sende pakkerne til den nye adresse. Det er desværre ikke muligt at ændre adressen på en pakke, der allerede er blevet afsendt.

Tilbyder i kundeservice på forskellige sprog?

I øjeblikket tilbyder vi kun kundeservice på engelsk og svensk.

Snack Smart og Gør Noget Godt

Mest Organisk & GF

Levering indenfor Europa

Vegansk & Cruelty Free

Send this to a friend