Vegobox // FAQ

När skickas min box?

Vi skickar i regel boxarna mellan den 7:e och 10:e i månaden direkt till din brevlåda eller närmaste ombud. Vårt brytdatum är den 4:e i månaden, så om du beställer efter det får du din första box månaden därpå (om du t.ex. lägger en beställning den 12/9 får du din första box i oktober).

När boxen har kommit fram får du ett sms-avi från Posten om att den finns att hämta ut, eller så hamnar den direkt i brevlådan.

Hur avslutar jag en prenumeration?

Du avslutar en prenumerationen genom att mejla till [email protected] Tänk bara på att göra det senast dagen innan vi drar pengarna (den 14:e), om du inte vill ha efterföljande box. Avslutas inte prenumerationen inom denna tid förnyas den automatiskt med samma löptid som tidigare, dvs. en ny månatlig prenumerationsperiod eller tremånaders prenumeration (vi erbjuder inga tidsbestämda prenumerationer). Löpande prenumerationer kan sägas upp när som helst. När din prenumeration är avslutad får du en bekräftelse skickad till din e-postadress.

Är det för sent att avsluta nästa box?

Din prenumeration förnyas den 15:e i månaden och då dras summan på nytt. Om du vill avsluta kan du göra detta mellan debiteringsdatumet och den 14:e nästa månad innan den dras igen. Vi kan inte göra återbetalningar när summan har behandlats då boxarna skickas till vårt packningsbolag och rubbar hela fraktprocessen.

Vilka prenumerationer kan jag välja bland?

Vi har månatliga och tremånaders-alternativ att välja bland, som förnyas antingen varje eller var tredje månad. Vi erbjuder i dagsläget inga tidsbestämda prenumerationer.

Kan jag beställa Vegobox som en gåva?

Ja det går absolut att ge en Vegobox-prenumeration som gåva! Se bara till att ange mottagarens namn, adress och mobilnummer (för sms-avi) men din egen e-postadress så att det blir du som får orderbekräftelsen.

Kostar frakten extra?

Nej, frakten är inluderad!

Outlösta Paket/Försändelser

Vi rekommenderar alltid att kunden hämtar ut sin box så snart som möjligt. Paket som inte har hämtats ut återsänds till veganboxen.se. Om detta sker debiteras du en avgift på 200 kr (SEK) för kostnader hänförliga till administration, frakt, returfrakt och hantering. Outlösta paket omfattas inte av ångerrätten.

Jag har flyttat, hur anmäler jag en ny adress?

Kontakta oss på [email protected] och ange din nya adress så ändrar vi det i systemet och skickar därefter boxarna till den nya adressen. Det går tyvärr inte att ändra adress på en box som redan har skickats.

På vilka språk finns kundtjänsten tillgänglig?

I dagsläget erbjuder vi kundtjänst på svenska och engelska.

VEGOBOX i 3 steg

1) BESTÄLL EN PRENUMERATION

Välj mellan Vegobox och Vegobox Plus+. Den förstnämnda innehåller 6-8 snacks, och Vegobox Plus+ 5-7 snacks samt 1-2 livsstilsprodukter.

2) FÅ HEM DIN VEGOBOX

Få hem en Vegobox varje månad fylld till bredden med smarriga veganska snacks och spännande nyheter från hela världen.

3) HITTA NYA FAVORITER

Vi är säkra på att du kommer hitta massor med nya favoriter i vår box. Ta en bild på din unboxing upplevelse så kan du vinna en extra box att dela med dina vänner.

✉ Ny medlem

Kul att se dig!

Vi skulle älska att få skicka vår nästa Vegobox till dig, därför kan du just nu få Din första box till 30kr RABATT - ange

din e-postadress nedan och rabatten är din.

Välkommen till vår Vegobox community!

 

Din rabattkod är: VBE30

Send this to a friend