Vegobox // FAQ

När skickas min box?

Eftersom det är juletider har vi förlängt tiden för utskick i december så att alla som beställer innan den 18/12 kommer få sin box innan julafton!

Andra månader skickar vi i regel boxarna mellan den 7:e och 11:e varje månad direkt till din brevlåda eller närmaste ombud, och de kommer fram ett par dagar senare. Du får din första box månaden efter du lägger din beställning (så om du t.ex. lägger en beställning den 23:e september får du din första box i oktober).

När boxen har kommit fram får du ett sms-avi från Posten om att den finns att hämta ut, eller så hamnar den direkt i brevlådan.

Hur avslutar jag en prenumeration?

Du avslutar en prenumerationen genom att logga in på ditt konto. Tänk bara på att göra det senast den 14:e om du inte vill ha efterföljande box. Avslutas inte prenumerationen inom denna tid förnyas den automatiskt med samma löptid som tidigare, dvs. en ny månatlig prenumerationsperiod eller tremånaders prenumeration (vi erbjuder inga tidsbestämda prenumerationer). Löpande prenumerationer kan sägas upp när som helst. När din prenumeration är avslutad får du en bekräftelse skickad till din e-postadress.

Är det för sent att avsluta nästa box?

Din prenumeration förnyas den 15:e i månaden före utskicket och då dras summan på nytt. Om du vill avsluta kan du göra detta mellan debiteringsdatumet och kl.19 den 14:e nästa månad innan den dras igen. Vi kan inte göra återbetalningar när summan har behandlats då boxarna skickas till vårt packningsbolag och rubbar hela fraktprocessen.

Vilka prenumerationer kan jag välja bland?

Vi har månatliga och tremånaders-alternativ att välja bland, som förnyas antingen varje eller var tredje månad. Vi erbjuder i dagsläget inga tidsbestämda prenumerationer.

Kan jag beställa Vegobox som en gåva?

Ja det går absolut att ge en Vegobox-prenumeration som gåva! Se bara till att ange mottagarens namn, adress och mobilnummer (för sms-avi) men din egen e-postadress så att det blir du som får orderbekräftelsen.

Passar boxen allergiker?

De flesta produkter i boxen brukar vara glutenfria, men vi kan tyvärr inte lova att alla produkter i boxen alltid kommer att vara det. Vi erbjuder inte heller ett nötfritt alternativ. Produkterna kan ibland innehålla spår av mjölk då de kan tillverkas i samma fabriker som andra produkter.

Kostar frakten extra?

Nej, frakten är inkluderad!

Outlösta Paket/Försändelser

Vi rekommenderar alltid att kunden hämtar ut sin box så snart som möjligt. Paket som inte har hämtats ut återsänds till Vegobox. Outlösta paket omfattas inte av ångerrätten.

Jag har flyttat, hur anmäler jag en ny adress?

Du ändrar adress genom att logga in på ditt konto och uppdatera adressen. Kom dock ihåg att göra det i god tid då det tyvärr inte går att ändra adress på en box som redan har skickats.

På vilka språk finns kundtjänsten tillgänglig?

I dagsläget erbjuder vi kundtjänst på svenska och engelska.

2450+ Kunder
18+ Länder
92% Kundnöjdhet
290+ unika snacks

Kul att se dig!

Vi skulle älska att få skicka vår nästa Vegobox till dig, därför kan du just nu få Din första box till 30kr RABATT - ange

din e-postadress nedan och rabatten är din.

Välkommen till vår Vegobox community!

 

Din rabattkod är: VBE30

Send this to a friend