Ny vegofärs och biffar på bondbönor är här!

Recept med max tio ingredienser för en enklare vardag. Busenkel vegansk mat! I Världens enklaste vegomat! hittar du över 70 recept som är både spännande och kreativa samtidigt som de visar hur enkelt och gott det veganska köket kan vara – lås mer.

Fava Mill är ett nytt växtbaserat alternativ från Finland som nu kommer till Coop och Hemköp. De två produkterna som lanseras i svenska butiker är Fava Mills Bondbönefärs och Bondbönebiffar som ska vara snabblagat, supergott och smart för klimatet!

Biffarna finns på utvalda Hemköp och Tempobutiker och de 2 färserna i utvalda Coop-butiker. Rekommenderade pris är 49.90 för samtliga produkter.

Fava Mill Bondbönefärs är en god vegansk färs gjord på finska bondbönor. Färdig att äta som den är. Fungerar perfekt som alternativ till köttfärs eller annan vegetarisk färs. Ett bra val för dig som vill äta mindre kött – och njuta av riktigt goda smaker.

Fava Mills välsmakande Bondbönebiffar är gjorda på finska bondbönor. De ger dig rikligt med protein och innehåller massor av fiber. Biffarna är ätklara – du behöver bara värma dem i mikrovågsugn i 1-2 minuter (750 W) eller steka dem i panna på låg värme.

Lämna ett svar

Your e-mail address will not be published. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vegobox använder kakor för att ge dig bästa upplevelsen på vår hemsida, samt för statistik och marknadsföringssyften. Acceptera genom att klicka på knappen ‘Stäng och godkänn’.
Stäng och godkänn