Felix satsar på vego – nu släpper de tre veganska grytor!

Recept med max tio ingredienser för en enklare vardag. Busenkel vegansk mat! I Världens enklaste vegomat! hittar du över 70 recept som är både spännande och kreativa samtidigt som de visar hur enkelt och gott det veganska köket kan vara – lås mer.

Storsatsningen på vegetarisk mat från Felix fortsätter, och de vegetariska fryrätterna Felix Veggie som lanserades i februari i år får nu sällskap av tre kylda grytor.

– Det finns en stor efterfrågan på vegetariska färdigrätter och det har vi verkligen fått känna på sedan vi lanserade Felix Veggie i februari. Vi har märkt att detta är något som konsumenterna saknat i frysdisken. Med nya Felix Veggie Bowls fångar vi upp de personer som söker efter goda vegetariska alternativ i kyldisken, säger Thomas Sjöberg, marknadschef på Orkla Foods Sverige.

unspecified

Felix Veggie Bowls lanseras i tre veganska smaker (Mexican Bean Bowl, Chipotle Chili Bowl och Coconut Bulgur Bowl). Grytorna är kompletta rätter som är färdiga att värma och lätta att äta direkt ur förpackningen. De väger 470g och kostar ca 44.90 kr i butik.

Lämna ett svar

Your e-mail address will not be published. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vegobox använder kakor för att ge dig bästa upplevelsen på vår hemsida, samt för statistik och marknadsföringssyften. Acceptera genom att klicka på knappen ‘Stäng och godkänn’.
Stäng och godkänn