Food for Progress lanserar ny produktserie

Recept med max tio ingredienser för en enklare vardag. Busenkel vegansk mat! I Världens enklaste vegomat! hittar du över 70 recept som är både spännande och kreativa samtidigt som de visar hur enkelt och gott det veganska köket kan vara – lås mer.

Företaget Food for Progress, som bland annat ligger bakom succén med ”Oumph”, lanserar nu en ny produktserie med två nya vegoprodukter: Potato Cakes och Cornballs. Båda är baserade på åkerbönor.

Majsbollarna blir först ut av de två, och kommer ut i ICA-butiker under vecka 7, men vi på Vegoboxen fick faktiskt tillfället att testa den dem tidigare i höstas.

Betyget?

Tummen upp!

De är inte alls samma typ av produkter som Oumph-serien, men det är de heller inte menade att vara. Vi har ännu inte fått någon information om de exakta priserna än, men de ska bli billigare än Oumph-produkterna i alla fall eftersom åkerbönan är en härlig och prisvänlig råvara. 🙂

 

Lämna ett svar

Your e-mail address will not be published. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Send this to a friend

Vegobox använder kakor för att ge dig bästa upplevelsen på vår hemsida, samt för statistik och marknadsföringssyften. Acceptera genom att klicka på knappen ‘Stäng och godkänn’.
Stäng och godkänn