Food for Progress lanserar ny produktserie

Recept med max tio ingredienser för en enklare vardag. Busenkel vegansk mat! I Världens enklaste vegomat! hittar du över 70 recept som är både spännande och kreativa samtidigt som de visar hur enkelt och gott det veganska köket kan vara – lås mer.

Företaget Food for Progress, som bland annat ligger bakom succén med ”Oumph”, lanserar nu en ny produktserie med två nya vegoprodukter: Potato Cakes och Cornballs. Båda är baserade på åkerbönor.

Majsbollarna blir först ut av de två, och kommer ut i ICA-butiker under vecka 7, men vi på Vegoboxen fick faktiskt tillfället att testa den dem tidigare i höstas.

Betyget?

Tummen upp!

De är inte alls samma typ av produkter som Oumph-serien, men det är de heller inte menade att vara. Vi har ännu inte fått någon information om de exakta priserna än, men de ska bli billigare än Oumph-produkterna i alla fall eftersom åkerbönan är en härlig och prisvänlig råvara. 🙂

 

Lämna ett svar

Your e-mail address will not be published. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vegobox använder kakor för att ge dig bästa upplevelsen på vår hemsida, samt för statistik och marknadsföringssyften. Acceptera genom att klicka på knappen ‘Stäng och godkänn’.
Stäng och godkänn