Grillskola med Kung Markatta och Green Kitchen Stories

Recept med max tio ingredienser för en enklare vardag. Busenkel vegansk mat! I Världens enklaste vegomat! hittar du över 70 recept som är både spännande och kreativa samtidigt som de visar hur enkelt och gott det veganska köket kan vara – lås mer.

Kung Markattas har lanserat en ”Vegetarisk grillskola”, ett initiativ med syfte att inspirera och hjälpa människor som vill grilla grönare i sommar. Tillsammans med David Frenkiel och Luise Vindahl som ligger bakom den internationellt erkända matbloggen Green Kitchen Stories har de tagit fram flera vegetariska grillrecept och ett stort antal grilltips.

– Kött är en klimatbov, som vi gärna kan konsumera mindre av. Därför vill vi inspirera fler att äta grönare – inte minst under grillsäsongen då vi av tradition äter mycket kött, säger Maria Andersson, Brand Manager Kung Markatta.

– Att grilla vegetariskt är inte svårare än att grilla kött och det finns ju oändligt mycket mer goda vegetariska grejer man kan lägga på grillen än bara majs, svamp och paprika – allt från flatbread och burgare till sallad och blomkål, säger David Frenkiel från bloggen Green Kitchen Stories.

Lämna ett svar

Your e-mail address will not be published. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vegobox använder kakor för att ge dig bästa upplevelsen på vår hemsida, samt för statistik och marknadsföringssyften. Acceptera genom att klicka på knappen ‘Stäng och godkänn’.
Stäng och godkänn