Keeping up with the Kattarshians – Ny realitysåpa för kattvänner

Recept med max tio ingredienser för en enklare vardag. Busenkel vegansk mat! I Världens enklaste vegomat! hittar du över 70 recept som är både spännande och kreativa samtidigt som de visar hur enkelt och gott det veganska köket kan vara – lås mer.

Isländska Kattskyddsföreningen Kattholt har hittat på det härligaste sättet att nå kattälskares hjärtan och samtidigt hjälpa katter att hitta nya hem genom den nya realitysåpan ”Keeping up with the Kattarshians” i samarbete mednyhetssajten Nútíminn.

Den sötaste live feeden någonsin skådad: fyra kattungar som bor i ett oversized dockhus…! Dygnet runt pågår en livesändning från tvåvåningshuset där de gulliga kissarna busar runt bland miniatyrmöbler eller sussar sött i sina färgglada våningssängar.

Kattungarna är syskon och hittades i ett industriområde i Reykjavik. De kommer bo i detta söta hus i 3-4 veckor tills några fina själar adopterar dem och ger dem ett hem. Då kommer nya hemlösa katter att ta deras plats.

En fantastisk idé för att sprida ordet och få fler adoptionsmöjligheter tycker vi!

Enligt producenterna har katterna – precis som the Kardashians – helt olika personligheter, vilket gör dem till perfekt tv-underhållning.

Guðni är störst och gillar att retas och brottas.

Stub är gruppens ledare – bestämd och modig.

Briet är reserverad och väldigt lugn.

Ronja hade i början svårt att gå upp i vikt och fick åka i ilfart till sjukhuset.  men äter nu mest i gänget.

Lämna ett svar

Your e-mail address will not be published. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vegobox använder kakor för att ge dig bästa upplevelsen på vår hemsida, samt för statistik och marknadsföringssyften. Acceptera genom att klicka på knappen ‘Stäng och godkänn’.
Stäng och godkänn