Vegonytt

Sofia von Porat släpper nya kokboken ”Vardagsvego för alla!”

Vi måste bara berätta att vår medgrundaren till Veganboxen, Sofia von Porat, precis har släppt sin nya (andra) kokbok ”Vardagsvego för alla!”. 

För att läsa mer om boken och beställa ett ex till dig och/eller en vän är det bara att klicka här.

Så, vad kan du förvänta dig i den nya boken?

Alla jagar vi enkla och snabba recept som kan underlätta i vår hektiska vardag, men att hitta lättlagade och goda gröna rätter är inte alltid lätt. Sofias nya kokbok ”Vardagsvego för alla!” är en riktig vardagshjälte som är helt tillägnad just sådan mat!

I ”Vardagsvego för alla!” finns fler än 80 recept – samtliga veganska, uppdelade i kategorier som gör det lätt att navigera i det gröna. Här ryms allt från snabba middagar och prisvänliga rätter till recept som kan lagas på tre sätt, allt-i-ett-rätter och sötsaker för den som vill sätta guldkant på vardagen. I boken finns också tips på många smarta saker man kan göra för att ytterligare underlätta matlagningen.

”Det här är rätter för dig som vill äta lättlagad, hälsosam och galet god vegomat utan stress, sådan som passar perfekt efter en lång dag på jobbet”, säger Sofia.

Så om du letar efter nya vego-vardagsrecept är den här boken perfekt för dig!

För att läsa mer om boken och beställa ett ex till dig och/eller en vän är det bara att klicka här: www.bokus.com/bok/9789176177938/vardagsvego-for-alla

Ha en underbar söndag!
Veganboxen

Previous Post Next Post

You Might Also Like