Kosmetika-märke lämnar Kina – återfår Cruelty Free status

Recept med max tio ingredienser för en enklare vardag. Busenkel vegansk mat! I Världens enklaste vegomat! hittar du över 70 recept som är både spännande och kreativa samtidigt som de visar hur enkelt och gott det veganska köket kan vara – lås mer.

Det framgångsrika kosmetikamärket Stila krossade många djurvänners hjärtan när de bestämde sig för att sälja sina produkter till Kina, och förlorade därmed sin Cruelty Free status från Peta (alla märken som säljer skönhetsprodukter i Kina tillåter dem att testas på djur av regeringen, vilket per automatik betyder att de stödjer djurförsök).

Alla Stilas produkter är inte veganska, men de har en hel del som är veganskt, och med tanke på sin anti-djurförsökspolicy i resterande delar av världen var det väldigt tråkigt att se dem ge sin in på den kinesiska marknaden.

Nu berättar Stila att de har slutat sälja sina produkter i Kina för att återigen bli ett djurvänligt företag, och har även återfått sin Cruelty Free status.

Så himla skoj att de kommit tillbaka på rätt spår igen, vi ser fram emot att få listan på alla deras veganvänliga produkter, och uppdaterar er så fort den kommit!

Lämna ett svar

Your e-mail address will not be published. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vegobox använder kakor för att ge dig bästa upplevelsen på vår hemsida, samt för statistik och marknadsföringssyften. Acceptera genom att klicka på knappen ‘Stäng och godkänn’.
Stäng och godkänn