Lady Gaga lanserar ett veganskt smink varumärke

Recept med max tio ingredienser för en enklare vardag. Busenkel vegansk mat! I Världens enklaste vegomat! hittar du över 70 recept som är både spännande och kreativa samtidigt som de visar hur enkelt och gott det veganska köket kan vara – lås mer.

Pop-drottningen Stefani Joanne Angelina Germanotta – bäst känd som Lady Gaga, har lanserat ett skönhets varumärke som ska vara helt vegansk!

Det var på Instagram som Lady Gaga först offentliggjorde nyheten om sitt varumärke, som hon valt att döpa till Haus Laboratories.

I inlägget skriver världsstjärnan att hon som ung aldrig kände sig vacker och att hon kämpade med att hitta både sin inre och yttre skönhet. Något som ledde till att hon efter ett tag upptäckte kraften i smink.

”Ibland kommer skönhet inte naturligt inifrån. Men jag är tacksam över att smink triggade igång ett mod inom mig som jag inte visste att jag hade”, skriver hon bland annat på Instagram.

Enligt Business of Fashion har Lady Gaga valt Amazon som exklusiv samarbetspartner till sitt nya skönhetsmärke. Det innebär också att Haus Laboratories blir första större beautyvarumärket att säljas exklusivt på den amerikanska e-handelstjänsten.

Produkterna sälj i olika set, och går att förbeställa här – JA, det är alltså möjligt även för oss i Sverige att beställa dem!

Lämna ett svar

Your e-mail address will not be published. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vegobox använder kakor för att ge dig bästa upplevelsen på vår hemsida, samt för statistik och marknadsföringssyften. Acceptera genom att klicka på knappen ‘Stäng och godkänn’.
Stäng och godkänn