Månadens produkt: CLIF Bar

Recept med max tio ingredienser för en enklare vardag. Busenkel vegansk mat! I Världens enklaste vegomat! hittar du över 70 recept som är både spännande och kreativa samtidigt som de visar hur enkelt och gott det veganska köket kan vara – lås mer.

Månadens box var fylld med flera personliga favoriter, och en av dessa var CLIF baren, en maffig energibar packad med smak och nyttigheter.

CLIF barerna är USAs bäst säljande energibars, och är en bra källa till kolhydrater, protein (14.7g/100g), Vitmain B6 och B12 för effektiv energiöverföring. Samtliga CLIF bars är veganska, innehåller varken högfruktos eller majssirap och har minst 70% ekologiskt innehåll!

orw-hero

År 1990 bodde Gary, grundaren till Clif bar & Co, i ett garage med sin hund, sina skidor, klätterutrustning, cykel och två trumpeter. Inspirationen att skapa en energibar kom under en 30 mil lång cykeltur med kompisen Jay. ”Vi hade båda ätit några andra energikakor hela dagen. Plötsligt, trots min hunger, kunde jag inte ta en till tugga. Jag tänkte, ’jag skulle kunna göra en bättre bar än så här!’ .

Två år senare, efter otaliga timmar i hans mammas kök, blev CLIF Bar verklighet.

Barerna i månadens box var den smarriga russin och valnötssmaken, men de finns även i chocolate chip, crunchy peanut butter, blueberry crisp, chocolate almond fudge och white chocoalte macadamia. Samtliga barer är veganska!

Lämna ett svar

Your e-mail address will not be published. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vegobox använder kakor för att ge dig bästa upplevelsen på vår hemsida, samt för statistik och marknadsföringssyften. Acceptera genom att klicka på knappen ‘Stäng och godkänn’.
Stäng och godkänn