Månadens Produkter: Veggi Bolognesemix & Milkless Choklad

Recept med max tio ingredienser för en enklare vardag. Busenkel vegansk mat! I Världens enklaste vegomat! hittar du över 70 recept som är både spännande och kreativa samtidigt som de visar hur enkelt och gott det veganska köket kan vara – lås mer.

I månadens box fanns som alltid massor med nya spännande produkter, två som var helt nya inte bara i vår box utan en nyhet på vego-marknaden!

Bolognesemix – Veggi

Veggi Bolognesemix är en ny färdigkryddad mix baserad i Veggis sortiment som vi tänkte ni skulle tycka vore kul att prova på! Blanda mixen med 6 dl hett vatten och låt svälla i ca 15 minuter. Låt Bolognesemixen sedan puttra i panna eller gryta med lite olja i några minuter. Enklare och godare kan det inte bli!

nytt-bolognesemix-web

Milkless – iChoc

iChoc fortsätter att lansera nya oförglömliga veganska chokladkakor, och Milkless är en av deras senaste tillskott. Målet med den här chokladkakan är att tillverka en ljus, len och mjölkig chokladen som är så god bara som den är att den inte behöver några distraherande smaksättningar. Bara ren choklad som är så lik mjölkchoklad som det bara går, men utan några mejeriprodukter!

ichoc-milkless-vegan-k-600x600

Lämna ett svar

Your e-mail address will not be published. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vegobox använder kakor för att ge dig bästa upplevelsen på vår hemsida, samt för statistik och marknadsföringssyften. Acceptera genom att klicka på knappen ‘Stäng och godkänn’.
Stäng och godkänn