Max lanserar en vegansk burgare!

Recept med max tio ingredienser för en enklare vardag. Busenkel vegansk mat! I Världens enklaste vegomat! hittar du över 70 recept som är både spännande och kreativa samtidigt som de visar hur enkelt och gott det veganska köket kan vara – lås mer.

max-max

Den 21a januari 2016 femdubblar hamburgerkedjan Max sitt utbud av vegetariskt på menyn – och lanserar en helt vegansk burgare.

Lanseringen är den största av nya produkter i Max historia, och samtidigt sätter kedjan målet att var femte burgare som säljs år 2020 ska bestå av vitt eller grönt kött.

Anledningen är enligt vd:n Richard Bergfors att främja klimatet och hälsan. “Vi vet att det skulle vara bra för både klimatet och hälsan om människor åt mindre rött kött”, säger Richard och menar att genom att öka utbudet på vegetariskt skapar de även nya möjligheter för sina gäster att välja klimatsmart.

“Köttkonsumtionen är en av vår tids stora klimatutmaningar, därför är det viktigt för oss att kunna erbjuda riktigt goda och klimatsmarta alternativ”, kommenterar Richard Bergfors.

Källa: va.se

Lämna ett svar

Your e-mail address will not be published. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vegobox använder kakor för att ge dig bästa upplevelsen på vår hemsida, samt för statistik och marknadsföringssyften. Acceptera genom att klicka på knappen ‘Stäng och godkänn’.
Stäng och godkänn