Vegonytt

Nu har Max lanserat sina veganska milkshakes

Drömmen om vegansk milkshake har blivit sann, nu har Max lanserat sina efterlängtade veganska milkshakes!

Planen är att de nya helt ersätter den nuvarande milkshaken i smakerna vanilj, choklad och jordgubb. Det erbjuds även en Lyxshake variant med frukt och bär som ger lyxig och god smak. Den kommer att finnas i smakerna jordgubb och blåbär (och under veckan i päronsmak just i Högtorget).

Dryckerna är baserade på kokos och kokosfett, och Max restaurang på Hötorget i Stockholm är först ut med lanseringen, men snart kommer även cityrestaurangerna i Luleå, Umeå, Uppsala, Göteborg och Malmö att servera de veganska shakerna.

I mars lanserade Max vegetariska nuggets, och då förklarade Christoffer Bergfors, vice vd och Sverigechef på Max, att just nuggets och shakes är det som deras veganska gäster har efterfrågat mest. Det var bara två månader sedan, men då kunde man inte utlova några veganska shakes.

– I mars fanns fortfarande ingen lösning för hur vi skulle gå till väga. Vi testade olika varianter med havre och soja, men det tog över smaken för mycket. Men när vi väl fick fram receptet med kokos gick det snabbt, förklarar Tobias Karlsson, marknadschef på Max.

Previous Post Next Post

You Might Also Like