Nya Tofusorter från Yipin!

Recept med max tio ingredienser för en enklare vardag. Busenkel vegansk mat! I Världens enklaste vegomat! hittar du över 70 recept som är både spännande och kreativa samtidigt som de visar hur enkelt och gott det veganska köket kan vara – lås mer.

Det svenska tofumärket Yipin (som producerar sin tofu i Sverige av KRAV-ekologiska sojabönor odlade inom EU) har nu kommit ut med två nya tofusorter:

 

Tofu Naturell
Den naturella tofun är en bästsäljare i mindre förpackning – nu även med en fastare konsistens och högre proteinhalt. Den har en neutral smak som med en marinad eller kryddor blir precis det du vill att den ska vara. God i sallader, pastarätter och wraps till grytor, wok och soppor. Denna är vi superspända på att testa då vi efterlängtat en lite fastare tofu från dem.

Tofu Örtmarinerad
Den örtmarinerade tofun från YiPin är smaksatt med en fyllig marinad av sojasås och fräscha ekologiska örter såsom timjan och basilika.
Passar utmärkt till sommarens grillningar och sallader. Även god i en pasta eller wrap.

Tofu naturell hittar du på ICA för 24,90 kr/230 g.
Tofu Örtmarinerad hittar du på Hemköp och Willys för 25,90 kr/230 g.

Lämna ett svar

Your e-mail address will not be published. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vegobox använder kakor för att ge dig bästa upplevelsen på vår hemsida, samt för statistik och marknadsföringssyften. Acceptera genom att klicka på knappen ‘Stäng och godkänn’.
Stäng och godkänn