Vegonytt

5 NYA veganska produkter som kommit till Sverige i 2019

Vi är ständigt på jakt efter nya veganska produkter som ger en guldkant på vardagen och förenklar livsstilen som vegan. Vi har testat fem nya produkter som precis kommit in till Sverige, här är dem:

Pow Protein protein bars

Det finns en del veganska proteinbars på marknaden, men inga som är riktigt som dessa, dvs raw cookie dough bar fullproppad med protein fast med samma smak och känsla som kakdeg. Unika, mättande, goda och intressanta.

Finns att beställa här.

Noble Jerky

Noble Jerky är en vegansk jerky från Kanada som precis har kommit till Europa. Med saftig seg konsistens och fantastiskt goda marinader menar många att Noble Jerky är det absolut närmsta traditionell jerky man kan komma.

Finns att beställa här.

Plantasy Foods Mac n Cheez

Plantasy är ett australienskt varumärke som utvecklat en fantastiskt god Mac N Cheez som är både glutenfria och veganska! 

Finns att beställa här.

Livia’s nugglets och millionaire bites

Livia’s har lyckats med det många misslyckas med, nämligen att skapa godsaker som är både nyttiga och smakar fantastiskt gott! Glutenfritt, fritt från raffinerat socker och roliga koncept. Hon har ett större sortiment men de vi testat är hennes Millionaire Bites och nugglets – sååååå goda!

Finns att beställa här.

Love Raw Buttercups

Ända sedan vi hade med Doisy & Dams peanut butter cups har vi blivit hopplöst förälskade i allt som heter butter cups, och Love Raws är inget undantag, man vill bara ha mer!

Finns att beställa här.

Previous Post Next Post

You Might Also Like