O’Learys utökar menyn med nya Oumph rätter

O'Learys utökar menyn med nya Oumph rätter 1

För två år sedan lanserade O’Learys en meny baserad på Oumph! Nu är det dags för en uppföljning av succén med några helt nya rätter på menyn: Oumph! Chili, Vegan Buffalo Oumph! och Oumph! Burger.

– Satsningen har varit väldigt framgångsrik. Vi har fått fantastisk respons och rätterna uppskattas verkligen av alla: veganer, vegetarianer, flexitarianer och köttätare. Nu kände vi att det var dags att förnya menyn, säger Henrik Severin, F&B Development Manager på O’Learys Trademark.

O'Learys utökar menyn med nya Oumph rätter 2

Tre nya rätter finns på menyn från och med den 15 september: Oumph! Chili, Vegan Buffalo Oumph!, och Oumph! Burger.

Oumph! Chili är en mustig Oumph!-gryta som är fylld av smaker, med grönsaker som selleri, paprika och lök. Chilin passar lika bra att äta med nachochips och guacamole som mellan två burgarbröd, vilket du gör i en Oumph! Burger.

Buffalo Oumph! är krispigt friterad Oumph! The Chunk blandad med O’Learysegna goda såser. Riktig comfort food helt enkelt.

– Det är kul att O’Learys satsar på rätter från växtriket som komplement till sitt ordinarie sortiment. De nya rätterna visar hur variationsrikt Oumph!-konceptet är. Här har vi skapat både upplevelsen av mustig långkokt gryta och klassisk ”finger licking food ”, säger Henrik Åkerman, Marknadschef på Food for Progress.

Lämna ett svar

Your e-mail address will not be published. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Send this to a friend