Vegonytt

O’Learys utökar menyn med nya Oumph rätter

För två år sedan lanserade O’Learys en meny baserad på Oumph! Nu är det dags för en uppföljning av succén med några helt nya rätter på menyn: Oumph! Chili, Vegan Buffalo Oumph! och Oumph! Burger.

– Satsningen har varit väldigt framgångsrik. Vi har fått fantastisk respons och rätterna uppskattas verkligen av alla: veganer, vegetarianer, flexitarianer och köttätare. Nu kände vi att det var dags att förnya menyn, säger Henrik Severin, F&B Development Manager på O’Learys Trademark.

Tre nya rätter finns på menyn från och med den 15 september: Oumph! Chili, Vegan Buffalo Oumph!, och Oumph! Burger.

Oumph! Chili är en mustig Oumph!-gryta som är fylld av smaker, med grönsaker som selleri, paprika och lök. Chilin passar lika bra att äta med nachochips och guacamole som mellan två burgarbröd, vilket du gör i en Oumph! Burger.

Buffalo Oumph! är krispigt friterad Oumph! The Chunk blandad med O’Learysegna goda såser. Riktig comfort food helt enkelt.

– Det är kul att O’Learys satsar på rätter från växtriket som komplement till sitt ordinarie sortiment. De nya rätterna visar hur variationsrikt Oumph!-konceptet är. Här har vi skapat både upplevelsen av mustig långkokt gryta och klassisk ”finger licking food ”, säger Henrik Åkerman, Marknadschef på Food for Progress.

Previous Post Next Post

You Might Also Like