Oatly lanserar två nya kylda drycker!

Recept med max tio ingredienser för en enklare vardag. Busenkel vegansk mat! I Världens enklaste vegomat! hittar du över 70 recept som är både spännande och kreativa samtidigt som de visar hur enkelt och gott det veganska köket kan vara – lås mer.

Oatly kommer nu med två nya kylda drycker i spännande smaker att släcka törsten med.

Dryckerna lanseras v.37 och kommer att kosta 22kr.

De nya dryckerna är:

Organic matcha latte – Ekologiskt matcha-te med havredryck! En krämig te-latte baserad på matcha, ett japanskt grönt pulverté som har blivit väldigt poppis under senare tid. Drycken är sötad med agavesirap.

Cold brew latte – en havrebaserad kaffedryck som bryggs i kallt vatten istället för varmt. Bryggningen är längre så att smakerna kommer fram lika bra som vid värmebryggning. Det ger en lite syrligare och fruktigare smak och bidrar även med mer koffein. Havren, kaffet och rapsoljan är ekologiska (kaffet ekologiskt och fair trade) men resterande ingredienser är konventionella.

Lämna ett svar

Your e-mail address will not be published. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vegobox använder kakor för att ge dig bästa upplevelsen på vår hemsida, samt för statistik och marknadsföringssyften. Acceptera genom att klicka på knappen ‘Stäng och godkänn’.
Stäng och godkänn