om oss

Vegobox är en månatlig prenumerationsbox som gör det enkelt för vem som att upptäcka och njuta av veganska produkter. Om utbudet av veganska produkter är begränsat där du bor, eller du helt enkelt bara är nyfiken på att testa nya spännande veganska godsaker, är Vegobox den perfekta boxen för dig. 

Vi fick idén till Vegobox under en resa till Berlin. Vi var så imponerade av hur stort det veganska utbudet var där jämfört med hemma i Sverige, och tänkte att vi måste hitta ett sätt att få hit alla dessa fantastiska produkter – så föddes idén till Vegobox.

f.a.q

Din box skickas mellan den 7:e och 10:e i månaden till din brevlåda eller närmaste ombud.

Sista dagen att beställa månadens box är därmed den 6:e i månaden. Efter detta datum skickas boxarna nästkommande månad (om du t.ex. lägger en beställning den 16/10 blir novemberboxen din första osv).

OBS: Om vi har några boxar kvar efter den 6:e kontaktar vi kunderna i ordningsföljd och frågar om de vill ha månadens box eller vill vänta till nästa månad.

Du avslutar en prenumerationen genom att logga in på ditt konto (läs i FAQ nedan hur du loggar in). Tänk bara på att göra det senast den 14:e om du inte vill ha efterföljande box. Avslutas inte prenumerationen inom denna tid förnyas den automatiskt med samma löptid som tidigare, dvs. en ny månatlig prenumerationsperiod eller kvartalsprenumeration. Samma regel gäller om man vill hoppa över en box. Löpande prenumerationer kan sägas upp när som helst. När din prenumeration är avslutad får du en bekräftelse skickad till din e-postadress.

Din prenumeration förnyas den 15:e i månaden före utskicket och då dras summan på nytt. Om du vill avsluta kan du göra detta mellan debiteringsdatumet och den 14:e nästa månad innan den dras igen. Samma regel gäller när man vill hoppa över en box. Vi kan inte göra återbetalningar när summan har behandlats då boxarna skickas till vårt packningsbolag och rubbar hela fraktprocessen. 

Vi har månatliga och kvartals-alternativ att välja bland, som förnyas antingen varje eller var tredje månad.

Ja det går absolut att ge en Vegobox-prenumeration som gåva! Se bara till att ange mottagarens namn, adress och mobilnummer (för sms-avi) men din egen e-postadress så att det blir du som får orderbekräftelsen. Om du vill skriva ut ett gåvokort kan du göra det här.

Dina inloggningsuppgifter finns i din orderbekräftelse som skickades till din mejl i samband med beställningen.

Vi håller på att byta till ett nytt konto-system så om något är oklart finns länkarna även nedan:

– Om du gick med före 16:e juni 2019 kan du logga in på ditt konto här.
– Om du gick med efter 16:e juni 2019 kan du logga in på ditt konto här.
– Om du gått med på vår internationella sida logga in här.

De flesta produkter i boxen brukar vara glutenfria, men vi kan tyvärr inte lova att alla produkter i boxen alltid kommer att vara det. Vi erbjuder inte heller ett nötfritt alternativ. Produkterna kan ibland innehålla spår av mjölk då de kan tillverkas i samma fabriker som andra produkter.

Vi rekommenderar alltid att kunden hämtar ut sin box så snart som möjligt. Paket som inte har hämtats ut återsänds till Vegobox. Outlösta paket omfattas inte av ångerrätten.

Du ändrar adress genom att logga in på ditt konto och uppdatera adressen. Kom dock ihåg att göra det i god tid då det tyvärr inte går att ändra adress på en box som redan har skickats.

Eftersom Vegobox innehåller livsmedel har du som kund, enligt 2 kap. 1 § 7p. Lag (2005:56) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler, ingen ångerrätt

Har du en produkt du är intresserad av att ha med i Vegobox? Eller är du en influencer som vill bli ambassadör för oss? Kontakta [email protected] så kan vi prata vidare!