OM OSS

Vegobox är en månatlig prenumerationsbox som gör det enkelt för vem som helst i Europa att upptäcka och njuta av veganska produkter. Om utbudet av veganska produkter är begränsat där du bor, eller du helt enkelt bara är nyfiken på att testa nya spännande veganska godsaker, är Vegobox den perfekta boxen för dig.

Vi fick idén till Vegobox under en resa till Berlin. Vi var så imponerade av hur stort det veganska utbudet var där jämfört med hemma i Sverige, och tänkte att vi måste hitta ett sätt att få hit alla dessa fantastiska produkter – så föddes idén till Vegobox.

KONTAKTA OSS

För information om hur Vegobox fungerar kan du bland annat läsa vår FAQ nedan, våra köpvillkor här samt kika på våra tidigare boxar nedan. Du är även välkommen att kontakta oss på [email protected]

VÅRT TEAM

SOFIA VON PORAT

Göteborgaren Sofia är kokboksförfattare och snackaholic. I ett tidigare liv spenderade hon fem år på resande fot jorden runt tillsammans med Nathan.

NATHAN SCHACHERER

Nya Zeeländaren Nathan är fotografen bakom Sofias kokböcker. Innan globetrottandet och Vegoboxandet drog igång jobbade han som valthornsmusiker.

EMILY

Emily ska joina oss snart – mars, 2018.

FAQ

När skickas min box?

Februariboxen skickas från den 8/2 fram till och med den 16/2 direkt till din brevlåda eller närmaste ombud, och kommer fram ett par dagar senare. Om du lägger din order efter detta skickas din första box runt den 8/3.

Boxen levereras direkt i brevlådan, om den inte får plats hamnar den hos närmaste ombud och du får ett sms-avi från Postnord när den finns att hämta ut.

Hur avslutar jag en prenumeration?

Du avslutar en prenumerationen genom att logga in på ditt konto. Tänk bara på att göra det senast den 14:e om du inte vill ha efterföljande box. Avslutas inte prenumerationen inom denna tid förnyas den automatiskt med samma löptid som tidigare, dvs. en ny månatlig prenumerationsperiod eller tremånaders prenumeration (vi erbjuder inga tidsbestämda prenumerationer). Löpande prenumerationer kan sägas upp när som helst. När din prenumeration är avslutad får du en bekräftelse skickad till din e-postadress.

Är det för sent att avsluta nästa box?

Din prenumeration förnyas den 15:e i månaden före utskicket och då dras summan på nytt. Om du vill avsluta kan du göra detta mellan debiteringsdatumet och den 14:e nästa månad innan den dras igen. Vi kan inte göra återbetalningar när summan har behandlats då boxarna skickas till vårt packningsbolag och rubbar hela fraktprocessen. Om du lade din första beställning mellan den 8:e och 16:e i månaden förnyas den 10 dagar senare inför nästa utskick.

Vilka prenumerationer kan jag välja bland?

Vi har månatliga och tremånaders-alternativ att välja bland, som förnyas antingen varje eller var tredje månad. Vi erbjuder i dagsläget inga tidsbestämda prenumerationer.

Kan jag beställa Vegobox som en gåva?

Ja det går absolut att ge en Vegobox-prenumeration som gåva! Se bara till att ange mottagarens namn, adress och mobilnummer (för sms-avi) men din egen e-postadress så att det blir du som får orderbekräftelsen. Om du vill skriva ut ett gåvokort kan du göra det här.

Passar boxen allergiker?

De flesta produkter i boxen brukar vara glutenfria, men vi kan tyvärr inte lova att alla produkter i boxen alltid kommer att vara det. Vi erbjuder inte heller ett nötfritt alternativ. Produkterna kan ibland innehålla spår av mjölk då de kan tillverkas i samma fabriker som andra produkter.

Kostar frakten extra?

Nej, frakten är inkluderad!

Outlösta Paket/Försändelser

Vi rekommenderar alltid att kunden hämtar ut sin box så snart som möjligt. Paket som inte har hämtats ut återsänds till Vegobox. Outlösta paket omfattas inte av ångerrätten.

Jag har flyttat, hur anmäler jag en ny adress?

Du ändrar adress genom att logga in på ditt konto och uppdatera adressen. Kom dock ihåg att göra det i god tid då det tyvärr inte går att ändra adress på en box som redan har skickats.

På vilka språk finns kundtjänsten tillgänglig?

I dagsläget erbjuder vi kundtjänst på svenska och engelska.

TIDIGARE BOXAR

mars, 2018

februari, 2018

januari, 2018

december, 2017

Kul att se dig!

Vi skulle älska att få skicka vår nästa Vegobox till dig, därför kan du just nu få Din första box till 30kr RABATT - ange

din e-postadress nedan och rabatten är din.

Välkommen till vår Vegobox community!

 

Din rabattkod är: VBE30

Send this to a friend