OM OSS

Vegobox är en månatlig prenumerationsbox som gör det enkelt för vem som att upptäcka och njuta av veganska produkter. Om utbudet av veganska produkter är begränsat där du bor, eller du helt enkelt bara är nyfiken på att testa nya spännande veganska godsaker, är Vegobox den perfekta boxen för dig.

Vi fick idén till Vegobox under en resa till Berlin. Vi var så imponerade av hur stort det veganska utbudet var där jämfört med hemma i Sverige, och tänkte att vi måste hitta ett sätt att få hit alla dessa fantastiska produkter – så föddes idén till Vegobox.

KONTAKTA OSS

För information om hur Vegobox fungerar kan du bland annat läsa vår FAQ nedan, våra köpvillkor här samt kika på våra tidigare boxar nedan. Du är även välkommen att kontakta oss på [email protected]

Om Vegobox 1

FAQ

NÄR SKICKAS MIN BOX?

Din box skickas mellan den 7:e och 10:e i månaden raka vägen till din brevlåda eller närmaste ombud.

Om vi har boxar kvar efter den 10:e uppdaterar vi nedräkningen på hemsidan för att visa hur många dagar det fortfarande går att beställa den aktuella boxen, detta datum överskrider dock aldrig den 17:e. Boxar som beställs mellan den 10:e och 17:e skickas då på en gång, och förnyelsen sker 10 dagar senare så att du inte går miste om nästa månads box.

Om månadens boxar är slutsålda får du din första box nästkommande månad, detta kan du se på nedräkningen på säljsidan.

HUR AVSLUTAR JAG EN PRENUMERATION?

Du avslutar en prenumerationen genom att logga in på ditt konto. Tänk bara på att göra det senast den 14:e om du inte vill ha efterföljande box. Avslutas inte prenumerationen inom denna tid förnyas den automatiskt med samma löptid som tidigare, dvs. en ny månatlig prenumerationsperiod eller tremånaders prenumeration (vi erbjuder inga tidsbestämda prenumerationer). Samma regel gäller om man vill hoppa över en box. Löpande prenumerationer kan sägas upp när som helst. När din prenumeration är avslutad får du en bekräftelse skickad till din e-postadress.

ÄR DET FÖR SENT ATT AVSLUTA NÄSTA BOX?

Din prenumeration förnyas den 15:e i månaden före utskicket och då dras summan på nytt. Om du vill avsluta kan du göra detta mellan debiteringsdatumet och den 14:e nästa månad innan den dras igen. Samma regel gäller när man vill hoppa över en box. Vi kan inte göra återbetalningar när summan har behandlats då boxarna skickas till vårt packningsbolag och rubbar hela fraktprocessen. Om du lade din första beställning mellan den 8:e och 16:e i månaden förnyas den 10 dagar senare inför nästa utskick.

VILKA PRENUMERATIONER KAN JAG VÄLJA BLAND?

Vi har månatliga och tremånaders-alternativ att välja bland, som förnyas antingen varje eller var tredje månad. Vi erbjuder i dagsläget inga tidsbestämda prenumerationer.

KAN JAG BESTÄLLA VEGOBOX SOM EN GÅVA?

Ja det går absolut att ge en Vegobox-prenumeration som gåva! Se bara till att ange mottagarens namn, adress och mobilnummer (för sms-avi) men din egen e-postadress så att det blir du som får orderbekräftelsen. Om du vill skriva ut ett gåvokort kan du göra det här.

HUR LOGGAR JAG IN PÅ MITT KONTO?

Dina inloggningsuppgifter finns i din orderbekräftelse som skickades till din mejl i samband med beställningen.

Vi håller på att byta till ett nytt konto-system så om något är oklart finns länkarna även nedan:

– Om du gick med före 16:e juni 2019 kan du logga in på ditt konto här.
– Om du gick med efter 16:e juni 2019 kan du logga in på ditt konto här.
– Om du gått med på vår internationella sida logga in här.
– För att logga in på ditt konto i butiken klicka här.

PASSAR BOXEN ALLERGIKER?

De flesta produkter i boxen brukar vara glutenfria, men vi kan tyvärr inte lova att alla produkter i boxen alltid kommer att vara det. Vi erbjuder inte heller ett nötfritt alternativ. Produkterna kan ibland innehålla spår av mjölk då de kan tillverkas i samma fabriker som andra produkter.

KOSTAR FRAKTEN EXTRA?

Nej, frakten är inkluderad inom Sverige (40kr till utlandet).

OUTLÖSTA PAKET/FÖRSÄNDELSER

Vi rekommenderar alltid att kunden hämtar ut sin box så snart som möjligt. Paket som inte har hämtats ut återsänds till Vegobox. Outlösta paket omfattas inte av ångerrätten.

JAG HAR FLYTTAT, HUR ANMÄLER JAG EN NY ADRESS?

Du ändrar adress genom att logga in på ditt konto och uppdatera adressen. Kom dock ihåg att göra det i god tid då det tyvärr inte går att ändra adress på en box som redan har skickats.

PÅ VILKA SPRÅK FINNS KUNDTJÄNSTEN TILLGÄNGLIG?

I dagsläget erbjuder vi kundtjänst på svenska och engelska.

KAN JAG ÅNGRA KÖPET AV MIN BOX OCH RETURNERA DEN?

Eftersom Vegobox innehåller livsmedel har du som kund, enligt 2 kap. 1 § 7p. Lag (2005:56) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler, ingen ångerrätt.