OM OSS

Vegobox är en månatlig prenumerationsbox som gör det enkelt för vem som helst i Europa att upptäcka och njuta av veganska produkter. Om utbudet av veganska produkter är begränsat där du bor, eller du helt enkelt bara är nyfiken på att testa nya spännande veganska godsaker, är Vegobox den perfekta boxen för dig.

Vi fick idén till Vegobox under en resa till Berlin. Vi var så imponerade av hur stort det veganska utbudet var där jämfört med hemma i Sverige, och tänkte att vi måste hitta ett sätt att få hit alla dessa fantastiska produkter.

Under årens gång har min partner Nathan och jag rest till varje land i Europa (ja, vi är resefanatiker!), och insåg att de flesta städer också har ett mycket begränsat och tråkigt utbud av veganska produkter. Om det bara hade varit lika enkelt var som helst i Europa som det var i Berlin – Vegobox var svaret, och vi är så glada över att ha med dig på vår resa!

För information om hur Vegobox fungerar kan du bland annat läsa vår FAQ och köpvillkor.

Sofia von Porat, Vegobox grundare.

Kontakta Oss:

[email protected]
www.instagram.com/vegobox_sverige
www.facebook.com/vegoboxsverige

2450+ Kunder
18+ Länder
92% Kundnöjdhet
290+ unika snacks

Kul att se dig!

Vi skulle älska att få skicka vår nästa Vegobox till dig, därför kan du just nu få Din första box till 30kr RABATT - ange

din e-postadress nedan och rabatten är din.

Välkommen till vår Vegobox community!

 

Din rabattkod är: VBE30

Send this to a friend