Paolo Roberto lanserar tre veganska pastaprodukter

Recept med max tio ingredienser för en enklare vardag. Busenkel vegansk mat! I Världens enklaste vegomat! hittar du över 70 recept som är både spännande och kreativa samtidigt som de visar hur enkelt och gott det veganska köket kan vara – lås mer.

Man vet att vego är hett och växer sig allt större när till och med Paolo Roberto hakar på vegovågen.

Paolo har nu lanserat tre olika mezzaluna, en slags pasta som liknar ravioli och som vanligtvis tillverkas av äggpasta med olika fyllningar.

De tre sorterna är:

Röd pesto
Istället för ägg är pastan är gjord på ekologisk durumvete, bovete och tomat, och är fylld med röd pesto gjord på soltorkade tomater, basilika och olivolja.

Kikärter och linser
I dessa är pastan gjord på ekologiskt durum- och bovete med en fyllning av kikärtor, linser och rosmarin stekta i extra virgin olivolja.

Grillade grönsaker

Pastan är gjord på ekologisk durumvete, bovete och gurkmeja. Fyllningen består av aubergine, zucchini och grillad paprika, soltorkade tomater och extra virgin olivolja.

Lämna ett svar

Your e-mail address will not be published. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vegobox använder kakor för att ge dig bästa upplevelsen på vår hemsida, samt för statistik och marknadsföringssyften. Acceptera genom att klicka på knappen ‘Stäng och godkänn’.
Stäng och godkänn