Peas of Heaven utökar sortimentet med Middagskorv och Schnitzel

Recept med max tio ingredienser för en enklare vardag. Busenkel vegansk mat! I Världens enklaste vegomat! hittar du över 70 recept som är både spännande och kreativa samtidigt som de visar hur enkelt och gott det veganska köket kan vara – lås mer.

Peas of Heaven utökar sitt sortiment ytterligare och lägger nu till Schnitzel och Middagskorv i storpack i raden av deras spännande vegoprodukter baserade på ärter.

Schnitzel – dessa frasiga biffar är bara att steka upp och servera med t.ex. potatis och dillsås eller något annat som faller dig i smaken. Förpackningarna innehåller två schnitzlar och kommer kosta mellan 35-45 kr.

Middagskorv – Peas of Heavens nya middagskorv kommer i en ring på 600g och är fri från gluten och soja.

Den tidigare storleken på 350 gram finns kvar i sortimentet, men den nya middagskorven är inte bara större utan innehåller 100% mer protein än tidigare då de har tagit fram ett helt nytt recept. Korven är precis som allt annat i sortimentet gjord på ärtor och är även vitamin- och mineralberikad.

 

Lämna ett svar

Your e-mail address will not be published. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vegobox använder kakor för att ge dig bästa upplevelsen på vår hemsida, samt för statistik och marknadsföringssyften. Acceptera genom att klicka på knappen ‘Stäng och godkänn’.
Stäng och godkänn