MÅNATLIG
189 kr /box

7+ veganska snacks
Exklusiva snacks från utlandet
Hitta nya favoriter

PRENUMERERA
KVARTALSVIS - Spara 5%
179 kr /box

7+ veganska snacks
Exklusiva snacks från utlandet
Hitta nya favoriter
Populärast!

PRENUMERERA
Vegobox PLUS+
229 kr /box

7 snacks samt 1-2 livsstilsprodukter
Exklusiva snacks från utlandet
Hitta nya favoriter

PRENUMERERA

Välj mellan Vegobox & Vegobox Plus+? Den förstnämnda innehåller 7+ snacks, och Vegobox Plus+ 7 snacks samt 1-2 livsstilsprodukter.

Vad exakt innehåller boxarna? Eftersom boxarna innehåller olika produkter varje månad skiljer sig innehållet varje gång, men exempel på vad du kan förvänta dig är 7+ nya spännande produkter som t.ex. chips, bars, choklad, godis, popcorn, kakor osv med stort fokus på produkter som är nya eller inte finns i Sverige, för att ge dig en unik upplevelse. Boxarna brukar i regel väga ca 500g. Priset inkluderar frakt (29kr).

FAQ

När skickas min box?

Boxarna skickas samtidigt i mellan den 7:e och 10:e varje månad, raka vägen till din brevlåda eller närmaste ombud. Vårt “cut-off” datum är den sista i månaden, så om du beställer efter det får du din första box månaden efter.

Kan jag beställa boxen som en gåva?

Ja absolut! Ange mottagarens namn, adress och telefonnummer samt din egen e-postadress.

Vad har ni för uppsägnings-policy?

Du kan när som helst välja att avsluta prenumerationen. Ingen avgift tillkommer. Prenumerationerna förnyas den 15:e i månaden, så det är bara att pausa eller avsluta den innan det datumet (senast kl.19 den 14:e) för att inte få nästkommande Vegobox.

Om Oss

Vegobox är en månatlig prenumerationsbox som gör det enkelt för vem som helst i Europa att upptäcka och njuta av veganska produkter. Om utbudet av veganska produkter är begränsat där du bor, eller du helt enkelt bara är nyfiken på att testa nya spännande godsaker, är Vegobox den perfekta boxen för dig.

2450+ Kunder
18+ Länder
92% Kundnöjdhet
290+ unika snacks

Kul att se dig!

Vi skulle älska att få skicka vår nästa Vegobox till dig, därför kan du just nu få Din första box till 30kr RABATT - ange

din e-postadress nedan och rabatten är din.

Välkommen till vår Vegobox community!

 

Din rabattkod är: VBE30

Send this to a friend