Det revolutionerande vegoköttet är här!

Recept med max tio ingredienser för en enklare vardag. Busenkel vegansk mat! I Världens enklaste vegomat! hittar du över 70 recept som är både spännande och kreativa samtidigt som de visar hur enkelt och gott det veganska köket kan vara – lås mer.

Nu kommer ett nytt revolutionerande vegoprotein ut i butikerna från det omtalade finska företaget Gold & Green som startades av en duo bestående av en innovatör och en forskare.

Den nya produkten heter Pulled Oats och är gjort på havre och bondbönor från Sverige och Finland. Det innehåller 30% näringsmässigt fullvärdigt protein och är dessutom fritt från soja och vetegluten, med ett härligt tuggmotstånd som har lurat köttätare i testpanel efter testpanel.

Gold & Green finns i tre smaker: Naturell, tomat/rökt paprika/koriander och Lime/sesam/ingefära:

Produkterna smyglanseras och kommer inom kort finnas på ett 10-tal butiker runt om i Stockholm, bla ICA Kvantum Liljeholmen, ICA Kvantum Lidingö, Urban Deli och Paradiset, för att under hösten finnas tillgängligt i butiker i hela landet.

 

Lämna ett svar

Your e-mail address will not be published. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vegobox använder kakor för att ge dig bästa upplevelsen på vår hemsida, samt för statistik och marknadsföringssyften. Acceptera genom att klicka på knappen ‘Stäng och godkänn’.
Stäng och godkänn