Quorn lanserar vegansk fisk!

Recept med max tio ingredienser för en enklare vardag. Busenkel vegansk mat! I Världens enklaste vegomat! hittar du över 70 recept som är både spännande och kreativa samtidigt som de visar hur enkelt och gott det veganska köket kan vara – lås mer.

Quorn lanserar sprödbakade filéer som ska efterlikna panerad fisk á la Fish & chips!

– När det gäller vegoalternativ till fisk finns det väldigt mycket vi kan göra. Vi får många förfrågningar från svenska konsumenter som vill se fler av våra veganska produkter i butik och vi hoppas kunna möta den efterfrågan och bredda vårt sortiment av välsmakande vegetariska produkter. Det behöver inte vara krångligt eller tråkigt att äta klimatsmart, säger Ami Blackburn, European Brand Manager på Quorn Foods.

Vegan Sprödbakade Filéer är veganska filéer som påminner om brittisk fish & chips. Ett paket innehåller 2 filéer à 200 g och kostar cirka 37 kr. Filéerna kan köpas från vecka 38 på Coop och Bergendahls.

Lämna ett svar

Your e-mail address will not be published. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vegobox använder kakor för att ge dig bästa upplevelsen på vår hemsida, samt för statistik och marknadsföringssyften. Acceptera genom att klicka på knappen ‘Stäng och godkänn’.
Stäng och godkänn