Vegonytt

Sveriges första 100% veganska hotellbrunch

Radisson Blu Royal Park i Hagaparken i Stockholm satsar nu på en helt vegansk hotellbrunch där smakerna står i centrum.

Med inspiration av Dr. Lisa Buddrus som har spetskompetens inom det veganska köket har Radisson Blu Royal Park Hotels köksmästare Morre Varli tagit fram och utvecklat Radisson Blu Royal Parks nya veganska brunch. Här står smakerna i centrum och gästerna kommer kunna välja och njuta av bland annat kokosbacon, veganska ostar, mushroom paté, sötpotatis-pommes, vegansk caprese, glass och hemlagad kokosyoghurt med krispig granola. Mathantverket på Radisson Blu Royal Park drivs av långsiktighet och kvalitet för såväl människa som för djur och natur.

– ”Ser man sig omkring i Sverige idag finns en stor efterfrågan av alternativa frukostar, maträtter och bruncher. Vi är först med att erbjuda en 100% vegansk hotellbrunch, men tro mig, vi kommer inte vara de sista. Men framförallt är brunchen så himla god”, säger Morre.

Premiär för brunchen är Söndag den 14:e januari, och kommer därefter att serveras varje söndag kl.12.00 till 16.00. Pris: 395 kr per person / Barn 6 -12 år 195 kr / Barn under 6 år äter gratis. Brunchen bokas genom att ringa följande nummer 08-624 55 60 eller genom att maila till [email protected].

Vi får hoppas att detta koncept kommer att lanseras på fler hotell i landet framöver.

Previous Post Next Post

You Might Also Like